Kesenin yanında Kanama alanı görüldü acill

merbur35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2024
52
32
33
Kızlar selam 5+2 hamileyim bugun doktor ultrasonla keseyi gördü yanında kanama alanı vae prosgesteron fitil verdi başına böyle bir durum gelen varmı acaba korktum biraz

Eklentiler

• 068CADDE-6546-423E-92B4-63ABC083A44F.jpeg
    83,1 KB · Görüntüleme: 24
  • F9DCFFD8-80E5-4D90-8E75-5B8F41976086.jpeg
    77,3 KB · Görüntüleme: 21
İlacını düzenli kullan dinlen bol su iç bir şey olmaz inşallah, benim kesemin etrafı komple kanama alaniydi düzeldi, karin kaslarını gerecek çok haretket etme, ayaklarını yukarıya uzatıp dinlen, geçmiş olsun inşallah

Kızlar selam 5+2 hamileyim bugun doktor ultrasonla keseyi gördü yanında kanama alanı vae prosgesteron fitil verdi başına böyle bir durum gelen varmı acaba korktum biraz
Ay o bende de görüldü 12 . Haftaya kadar devam etti ve kese büyüdükçe kayboldu bana da progestan verdi ama bana iyi gelmedi sürekli baygınlık geçirdim ve bıraktım

Ay o bende de görüldü 12 . Haftaya kadar devam etti ve kese büyüdükçe kayboldu bana da progestan verdi ama bana iyi gelmedi sürekli baygınlık geçirdim ve bıraktım
Herhangi bir sorun yaşamadınızmı ? Bana fitil verdi sanırım ağızdan olan progestan ilacı bulantı vs yan etkileri çokmuş .benimde kanamam yok ama kesenin yanında kanama alanı görüldü

Herhangi bir sorun yaşamadınızmı ? Bana fitil verdi sanırım ağızdan olan progestan ilacı bulantı vs yan etkileri çokmuş .benimde kanamam yok ama kesenin yanında kanama alanı görüldü
Hayır canm bnm bebeğim şuan 6 aylik doğuma az kaldı o yüzden tedirgin olma bol bol dinlen fazla ağır iş yapma yeterli

Aynı progestan ağızdan da alınıyor vajinal de alınıyor, ağızdan mide ağrısı yanması yapıyor, direkt vajinel kullanmak daha az yan etkili, ama kullanınca bı süre uzan hemen çıkmasın güzelce işini yapsın, geçer inşallah üzülecek bı durum yok, stres daha kotulestirir rahat ol biraz ki bebisin rahatça gelisebilsin

Çok teşekkür ederim canım bol bol dinleniyorum i

Merhaba 0.52 cm yazıyor
Beta HCG tarihlerimiz birbirine o kadar yakın ki ve şu an kesenin boyutu benimki ile aynı ben de bugün doktordaydım evet kesenin etrafında bir kanama alanı gördüyse hekiminiz bununla ilgili önlemde aldırmış içiniz rahat tutun İnşallah sağlıklı sıhhatli ilerler

Merhaba 0.52 cm yazıyor
Güzel bol bol dinlenin progesteron ilacınızı kullanın ağır iş yapmayın hatta normal iş bile yapmayabilirsiniz bu süreçte sizi kontrole çağırmıştır zaten İnşallah o zaman kanama alanının yok olduğunu görürsünüz birçok gebelikte bu görülüyor evet biraz endişe edilecek bir durum ama bunu yaşayıp çok sağlıklı bebeklere dünyaya getiren binlerce kadın var sizin de inşallah en kısa zamanda geçecektir

Çok teşekkür ederim desteğiniz ve tavsiyeniz o kadar iyi geldi ki inşallah sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…