- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
-
- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
6 gün varCnm sen bugun nie test yapmadn??adet zamanın nezamn
Çizgi varsa kanda kesin çıkar bende bi önceki pazartesi iki testide yaptım negatif çıktı bu pazartesi tekrar yaptm sbh ewdeki seninki gbi silik çizgi çıktı akşamda kanda çıktı 36 bence sende yap6 gün var
Yapacam akşam tekrar canımÇizgi varsa kanda kesin çıkar bende bi önceki pazartesi iki testide yaptım negatif çıktı bu pazartesi tekrar yaptm sbh ewdeki seninki gbi silik çizgi çıktı akşamda kanda çıktı 36 bence sende yap
Yapacam akşam tekrar canım
Seninki tedavimiydi
Anladım canım olabilirYok cnm bnm kontrol habı kullanıyordm ıkı çocuktan sonra yeni bırakmıştm etkisi yuzunden galiba geç çıktı sonuçta
Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil amaÇizgi varsa kanda kesin çıkar bende bi önceki pazartesi iki testide yaptım negatif çıktı bu pazartesi tekrar yaptm sbh ewdeki seninki gbi silik çizgi çıktı akşamda kanda çıktı 36 bence sende yap
Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil ama
Belki akşam yaptığım için silik çıktı
Kana vakit bulamadım
EvetÇalışıyon mu
EvetEvet kız istiyoruz insallah rabbim en hayırlı ve en sağlıklı şekilde nasıl ederole oluyor ya koz çocuğun varsa erkek istiyorsun erkek çocuğun varsa kız istiyorsun
Cinsiyet nedir sizce bayanlar
cinsiyet tahmini yapabilir misiniz 7 haftalık
Kizlar 9 haftalik hamileyim biliyorum daha belli olmaz ama bu kesenin sekline gore cinsiyet tahmini yapabilen var mi aranizda kizda olsa oglanda olsa saglikli olsum allahim hayirlisini nasip etsin sadece merak ediyorum.
Kizlar 9 haftalik hamileyim biliyorum daha belli olmaz ama bu kesenin sekline gore cinsiyet tahmini yapabilen var mi aranizda kizda olsa oglanda olsa saglikli olsum allahim hayirlisini nasip etsin sadece merak ediyorum.