• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesenin şekli zamanla değişir mi ? Normal mi?

Zeytin_zey

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
1.931
1.974
53
31
Kızlar selam

10+4 teyim. Şimdiye kadar ultrasonda kesem hep yuvarlakken bugün kese şekli fasülye gibi bi şekil almıştı, kesenin şeklinin değişmesi zamanla normal mi?

1 hafta öncesi ve sonrası görselini koydum.

Eklentiler

• IMG_1610.jpeg
    IMG_1610.jpeg
    145,8 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_1536.png
    IMG_1536.png
    611,5 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar selam

10+4 teyim. Şimdiye kadar ultrasonda kesem hep yuvarlakken bugün kese şekli fasülye gibi bi şekil almıştı, kesenin şeklinin değişmesi zamanla normal mi?

1 hafta öncesi ve sonrası görselini koydum.
Kese boyutu buyudugu icin tek hamlede tamami gozukmez. Muayene sirasinda doktor en uygun gordugu pozisyondan fotograf aliyodur.

Doktorunuz olumsuz bir şey mi dedi? Endişelenecek bir şey görünmüyor kese solid bir yapıda değil ki su dolu balon gibi düşünün şekile takılmayın.

Doktorunuz olumsuz bir şey mi dedi? Endişelenecek bir şey görünmüyor kese solid bir yapıda değil ki su dolu balon gibi düşünün şekile takılmayın.
Yok yok demedi , her şey yolundaymış sadece ben çok hızlı muayene oldum acelem vardı , kalp atışlarını dinledik kanama alanı var mı diye baktık çıktık sonra dikkat edince o yuvarlak alanın değiştiğini gördüm sormak istedim 🙈🤗☺️

Yok yok demedi , her şey yolundaymış sadece ben çok hızlı muayene oldum acelem vardı , kalp atışlarını dinledik kanama alanı var mı diye baktık çıktık sonra dikkat edince o yuvarlak alanın değiştiğini gördüm sormak istedim 🙈🤗☺️
Ha yok panik yapmayın ya o zaman 😉 sağlıkla büyüsün bebişiniz. ,🧿💞

Back