Kesenin sağ tarafa çok yakın olması

fgg

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Kızlar merhaba tüp bebekle hamileyim doktor kesemin sağ üst tarafa cok yakın oldugunu söyledi ama rahim içinde kesem sola doğru büyümesini isteriz dedi inanılmaz moralim bozuk aynı durumu yaşayanlar var mı görüntüyüde paylasım sizinle

Eklentiler

• IMG_6715.jpeg
    147,8 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Hiç moralinizi bozmayın benim bir tanıdığım vardı onun da öyleydi şuanda çocuğu 3 yaşında hatta doğum yaparken bile bebeği zor bulmuşlardı kaburga altındaymış diye ultrasonda bile görünmüyordu tam hamileliğinizin tadını çıkarın

Ben şuanda 5+6yım herşeyi kafamda kuruyorum acaba söyle mi böyle mi diye internete bakıyorum saçma sapan seyler yazıyo insanın morali bozuluyo

Ben şuanda 5+6yım herşeyi kafamda kuruyorum acaba söyle mi böyle mi diye internete bakıyorum saçma sapan seyler yazıyo insanın morali bozuluyo
Yoo yoo hiç moralinizi bozmayın doktorunuz bile bozuyorsa başka doktora gidin kağanı rahat olsun

Merhaba öncelikle umarım iyisinizdir bende yeni hamileyim ve kesem sağ tarafa yerleşmiş inanın bende çok tedirginim ne yapacağım bilmiyorum bi hafta sonra doktor kontrolüne gideceğim sizin deneyimleriniz nasıldı umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız

Merhaba, ben de sizinle aynı durumu yaşıyorum. Son güncel durumunuzu merak ettim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…