• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesenin olması gerekenden küçük olması

inciyakut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
3
1
1
39
Bana 1 martta 2 embriyo transfer edildi 12.güne kadar beta hcg artışları 2 kat şeklinde devam etti 15.gün biraz düştü sonra yine 2 kat artmaya devam etti. Daha sonra 2 günde bir 2 kat artmadı % 45-50 kadar artış oldu. Şuan bebeğin kalp atışı duyuldu yalnız doktorum sağlıksız bi gebelik olabileceğini bebekte fiziksel yada zihinsel gerilik oşabileceğini söyledi hcg artışları 2 kat artmadığı için.şuan 7 hafta 5 günlük dedi doktor ama normalde 9 haftalık olması gerekirdi kese de transfer gününe göre küçük dedi. Riskli dedi bebeğin sağlıklı olup olmadığınıda bilmiyoruz dedi yüksek riskli gebelik uzmanına yönlendirdi. Böyle bi durum yaşayıp sağlıklı bir bebeği olan oldu mu

Bana 1 martta 2 embriyo transfer edildi 12.güne kadar beta hcg artışları 2 kat şeklinde devam etti 15.gün biraz düştü sonra yine 2 kat artmaya devam etti. Daha sonra 2 günde bir 2 kat artmadı % 45-50 kadar artış oldu. Şuan bebeğin kalp atışı duyuldu yalnız doktorum sağlıksız bi gebelik olabileceğini bebekte fiziksel yada zihinsel gerilik oşabileceğini söyledi hcg artışları 2 kat artmadığı için.şuan 7 hafta 5 günlük dedi doktor ama normalde 9 haftalık olması gerekirdi kese de transfer gününe göre küçük dedi. Riskli dedi bebeğin sağlıklı olup olmadığınıda bilmiyoruz dedi yüksek riskli gebelik uzmanına yönlendirdi. Böyle bi durum yaşayıp sağlıklı bir bebeği olan oldu mu
Canım ben de riskli gebelik yaşadım benim Dr kese görülüp kalp atışı duyulduysa betanin hiçbir anlamı olmaz demişti ve bana hiç bakmamisti beta

Canım ben de riskli gebelik yaşadım benim Dr kese görülüp kalp atışı duyulduysa betanin hiçbir anlamı olmaz demişti ve bana hiç bakmamisti beta
İlk başta beta hcg yavaş arttığı için 2 günde bir yaklaşık %50 olduğu için sağlıksız olabileceğini düşünüyo doktor 1.5 aydır neler çektim bi türlü sevinemedim. Sizin yaşadığınız nasıl bişeydi

İlk başta beta hcg yavaş arttığı için 2 günde bir yaklaşık %50 olduğu için sağlıksız olabileceğini düşünüyo doktor 1.5 aydır neler çektim bi türlü sevinemedim. Sizin yaşadığınız nasıl bişeydi
Canım benim bebeğim anne karnında ameliyat falan oldu idrar çıkışı yoktu ama betaya bakilmadi hiç kalp atışından sonra yani gerek yok dedi biz asıl başlarda bakarız dış gebelik mı kimyasal mı normal mı diye sonrasında ultrasonla takip ederiz dedi.simdide hamileyim kese göründü ama bebek hala görünmedi kalp atışı da haliyle duyulmadi o yüzden betayla takip ediliyor

elam canım senle aynı durumu yaşıyorum diyebilirim bsşlarda değerlerim 3 katıydı ilk 1 hafta.sonra 1700-2100-2700 4 gün sonra da 4200 olmuştu ama benim 2 güne bir %25 artıyor.:( şimdi 6+5 teyim.kalp atışını da belli belirsiz duyduk.ama çok huzursuzum.bana da sana söylenilenleri söylediler.ne yaptın nasılsın.umarım sağlıklı bir hamilelik geçiriyorsundur.Beni bir yere de yönlendirmiyorlar.kesin sağlıksız gözüyle bakıyorlar.:(

Back