Kesenin küçük olması!!!

Uzunnn

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
85
37
8
36
Merhaba ben 6+2 hamileyim kontrole gittiğimde doktor bebegin kalp atışlarının olduğunu ama kesenin normale göre küçük olduğunu söyledi.eğer kese 2 hafta içinde büyümezse kalbinin durcagını kürtaj gerektiğini söyledi böyle durumda olup kesesinin büyüdüğü olanlar varmı? Ben ne yapmalıyım bu iki haftada??

Merhaba ben 6+2 hamileyim kontrole gittiğimde doktor bebegin kalp atışlarının olduğunu ama kesenin normale göre küçük olduğunu söyledi.eğer kese 2 hafta içinde büyümezse kalbinin durcagını kürtaj gerektiğini söyledi böyle durumda olup kesesinin büyüdüğü olanlar varmı? Ben ne yapmalıyım bu iki haftada??
Ben ilk doktora gittiğimde varmı yok u belli değil dedi bişey görüyorm ama sen büyük ultrasyona git dedi sonraki gün o da küçük görüyorum ama kese var dedi 2 hfta sonra yani dün tekrar gittim normale göre küçük kese ama sağlıklı dedi kalbini ferah tut bişey olmaz inşallah dünyaya geleceği varsa birşey engel olmaz

1 hafta sonra git sen görünür kese ve kalp atışı alınır merak etme:)

İlk haftalarda bu stresi herkese yaşatıyo doktorlar sanırım :) 2 aylık oldum ama ancak dün rahat nefes alabildim doktorun sağlıklı ve herşey yolunda demesi yetti

Ben ilk doktora gittiğimde varmı yok u belli değil dedi bişey görüyorm ama sen büyük ultrasyona git dedi sonraki gün o da küçük görüyorum ama kese var dedi 2 hfta sonra yani dün tekrar gittim normale göre küçük kese ama sağlıklı dedi kalbini ferah tut bişey olmaz inşallah dünyaya geleceği varsa birşey engel olmaz
İnşallah dediğimiz gibi olur benimde doktor bizi inanılmaz korkuttu yanında ki sekreterine sabaha randevu ver operasyon gerekebilir diyince ne yapacağımızı şaşırdık başka bi doktora gittik oda ilaç falan verdi inşallah bi işe yarar Rabbim hayırlarla sonuçlandırsın :/

Ay inşallah ya nasıl güzel konuştunuz inşallah öyle olur çok saolun :)
ne demek Can'ım. Rica ederim. İçini ferah tut, vesvese şeytandandır unutma:) her şey güzel olur Allah'ın izniyle. Sonuçta o ne derse o! Dedikten sonra ferahlık kaplıyor yüreğini insanın :))

Arkadaşlarlar benimde sorum olacak bilgisi dahilinde olan varsa cvplarsanız içim rahatlayacak az da olsa.tüp bebek yoluyla hamile kaldım transfer tarihim11mayıs kese boyutum 21.85 yolk sac izlendi embrio görüldü kalp atışı göruldu ama daha erken diye sesini net algılayamadı usg cihazı.sorun şu gebelik haftasına gore bebegin crlsi 1.85 ölculdu ve doktor bekleyelim biraz dedi eger gelisirse adet tarih duzenlemesi yaparız dedi.normalde bu haftalarda enaz4 mm oluyor dedi boyle birsey yasayan var mı?yani artarmı cok mu küçük sizcede

Ger
Arkadaşlarlar benimde sorum olacak bilgisi dahilinde olan varsa cvplarsanız içim rahatlayacak az da olsa.tüp bebek yoluyla hamile kaldım transfer tarihim11mayıs kese boyutum 21.85 yolk sac izlendi embrio görüldü kalp atışı göruldu ama daha erken diye sesini net algılayamadı usg cihazı.sorun şu gebelik haftasına gore bebegin crlsi 1.85 ölculdu ve doktor bekleyelim biraz dedi eger gelisirse adet tarih duzenlemesi yaparız dedi.normalde bu haftalarda enaz4 mm oluyor dedi boyle birsey yasayan var mı?yani artarmı cok mu küçük sizcede
Gerçektende daha çok erken canım ben 4 haftalıkken gittim ilk kontrole hiç bişey görünmedi 6. haftada ancak belli belirsiz vajinal ultraaonla görüldü simdi de kese küçük diyorlar işte 3. Kontrolünü bekliyorum Allah hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah bol bol su iç dedi doktor bana sende öyle yap ilk zamanlar çok önemliymiş

Çok teşekkür ederim bende erken olduğunu düşünüyorum ama doktordan nsl aglayarak çıktım anlatamam.yani olumsuz gibi konuştu ama kesin bişey diyemem deyince ben oldugum yere çakıldım.aslında okdr erken gitmezdim ama tüp bebek olunca doktorum ona göre ilaç düzenlemesi yapıyor.cevap için cok tesekkürler

Selam:) bende aynı durumu yaşadım nihayet dün ilk defa rahat nefes aldık. Kesesimiz 5 haftalik bebeğim 7 haftalik olmuştu dün çok şükür kese de gelişme oldu. Ve inanıyorum böyle devam eder .. Doktorlar gerçekten çok korkutuyorlar ya:/

Bi yerde hak veriyorum doktorlara ümitvar olmuyolar boşuna sevinmekte var ama bizimde bebek konusunda ki hassasiyetmz belli bende o kadar gitmeme rağmen ancak dün kese ve bebek sağlıklı deynce artık hamileym dedim :D:anneadayı:

Back
X