Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm bahar...alttan baktırsaydın keşke ozaman kesin görülürdü.
bende hiç hoşlanmıyorum ama mecbur kalınırsa herşeye katlanırım.
ama benim 5haftalıktı karnımdan kese gözükmüştü...
azize1 sanırım aynı hafta hamile haberimizi vermiştik :)
Bende bugün gittim dr.a, 5+3. Sadece kese gözüktü ufacık. 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim. İnş. görürüm bebeğimi..
benim 4+4 günlüktü alttan muayene ile sağlık lı kese diye gözüktü dış gebelik değil sağllıklı dedi sonra 6. hafta da da kalp atışı görüldü bebişimin....Allahım sağlık sıhhat nasip etsin herkesin kuzusunaaaa...
alttan baktırman garanti olur du canım ya ben 3 aylık olduk o zamn normal ultrasondan baktı yani karnımdan o zamana kadar kanama veyya herhangi bi şeyi görmem için alttan dedi ve inanıyorum...ilk günlerde 3 gün önce utanıp norml bktrmıştım sorun yoktu ama 3 gün sonra ağrı ile dr gittim alttan bakmam şart dedi ve baktı kanama gördü karından net olmuyormuş...bu benim yaşadığım arkadaşımmm
vet canım son adet tarihine göre hesaplıyo dr.lar.canım baktırmayı denedim ama olmadı çok ciddi bir şekilde kasıldım. perşembe günü tekrar gideceğim hala görülmezse artık dediğin gibi katlanacağım. bu arada kaçhaftalık olduğunu son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplıyoruz değilmi
slm ben 6.haftamda kese gözüktü ama bebek gözükmedi 1hafta daha bekliyelim dedi dr.
merak ettim sizlerin kaçıncı haftada görüldü bebekleriniz? çok üzülüyorum arkadaşlar.
inşallah haftaya görürüm.