• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KESENIN GOLGESI IKINCI BIR KESE IHTIMALI OLABILIR MI?...

kutupanne

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2016
1.196
2.334
133
Merhaba caaanim anneler 🥰
4+3 günlük hamileyim. Bugun keseyi gorebildik😊 ancak doktorumuz ultrasonla bakarken bir surpriz mi var acaba diyerek sanki ikinci bir kese gordugunu ama mevcut kesenin gölgesi olabileceğini soyledi 😂 haftaya daha da netlesebilecegini soyledi. Var mi aranızda boyle bir yasayan? Sonraki surecte bu tahmin doğru cikti mi peki? Tecrubelerinizi yazarsaniz cok sevinirim 🤗💕

Merhaba canım hayırlı olsun bende 5haftaya girdim benimde kese göründe aynı seninki gibi ince bi kese daha gprundu ama kan kesesiymiş o ve bebegi henuz goremedık 😞 sen gordunmu bebeğini? Haftaya tekrar gıdecegım inş bu sefer gorunur kucuk dedi

Merhaba canım hayırlı olsun bende 5haftaya girdim benimde kese göründe aynı seninki gibi ince bi kese daha gprundu ama kan kesesiymiş o ve bebegi henuz goremedık 😞 sen gordunmu bebeğini? Haftaya tekrar gıdecegım inş bu sefer gorunur kucuk dedi
Bir an kimse cevaplamayacak sandim 😅
Tesekkur ederim.

Bana kan kesesi vs demedi, surpriz var sanki dedi ama goz yanilmasi da olabilir, diger kesenin golesi de olabilir ded yani kesin bir sey yok. Ultrason goruntusu de verdi. Kesenin biri 4.7 mm diger 5.8 mm gorunuyor. Beta hcg 2267 cikti. Daha cok yeni bebegi gormek imkansiz henuz. Haftaya da belki gorurur bilemiyoruz. O yuzden sen de kafaya takma daha cok yeni bebeğin gorulmemesi cok normal.

Canim bu arada sana da hayirli olsun, insallah bir problem olmadan sag salim kucagina alirsin melegini 🥰💕

Canim bu arada sana da hayirli olsun, insallah bir problem olmadan sag salim kucagina alirsin melegini 🥰💕
Sagol canım teşekkürler 😍 inş güzel bir supriz daha vardır saglıklı keseler büyükluk acısından birbirine benzıyor olurmu olur 😍🧿

Sagol canım teşekkürler 😍 inş güzel bir supriz daha vardır saglıklı keseler büyükluk acısından birbirine benzıyor olurmu olur 😍🧿
Bakalim hayirlisi olsun canim 🥰 ama internette de cok baktim burdaki konulara da. Ama hic bir yerde doktorun ikinci keseye digerinin golgesi olabilir dedigini duymadim hic. Gunes mi bu golgesi olsun 😂

Back