Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ne ki onlarYuvarlaklar mi
Demedi ben az önce farkettimDoktor herhangi bir bişey demedi mi?
Kendi kâğıtlarıma baktım ilk haftalara varki diye ama yok öyle bisi siz doktorunuza sorsaydınız. Ama evham yapcak bise yok diye düşünüyorum benEvet ne ki onlar
Yolk saçı değildir dimiKendi kâğıtlarıma baktım ilk haftalara varki diye ama yok öyle bisi siz doktorunuza sorsaydınız. Ama evham yapcak bise yok diye düşünüyorum ben
Doktor bişey demediyse bizler nasıl bilelim![]()
Bakalım yarın tekrar gıdıcem sorarımBelki küçük kist tir benimde vardı ona benzettim geçti bebek büyüdükçe o
Deildir.Yolk saçı değildir dimi
Yok canm okadarini bilemezsinizBazen doktorlardan cok şey biliyoruz ah biz Hamileler![]()
Canım dr sor istersen kesen ne kadar küçük 5 haftalık dı demi ben bugün gittim kesem ilkine göre baya büyümüştü dr göre 7+6 gün çıkıyoKızlar kesenin sol altında birşey var lütfen anlayan yazabilirmi![]()
Benim biraz daha büyüktü ben ikiz gebelik sanmıştım pkoydum kistlerim vardı zaten :)Bakalım yarın tekrar gıdıcem sorarım
Tamam hepimiz birer küçük jinekologuz ama o akdar da değilDoktor bişey demediyse bizler nasıl bilelim![]()
Tamda bunu demek istedim.Tamam hepimiz birer küçük jinekologuz ama o akdar da değil![]()