Bu acı tecrübeleri yaşadıktan sonra hiç beklemediğim bi anda hamile kaldım ve şu an 8 aylık bi bebeğim var hiç beklemediğim ve herşeyin bittiği bi anda çıktı geldi hayatımın anlamı demek ki herşeyin bi vakti saati varmış arkadaşlar her şerde bi hayır varmış bunu unutmamak lazımmış..
canım ultrasonda çıktısında yazanlardan hangisi kesenin boyutu bende pazartesi gittim doktora 0,94 cm dedi haftama göre daha küçük çıktı kese beekte görünmedi kALp atışıda bende geç döllenme olduğunu düşünühorum.Maşallah Allah size bağışlasın, bende pazartesi kanama şikayeti ile gittim doktora kahverengi pıhtı pıhtı kan geliyor, son adet tarihime göre 8 haftalık gebe olmam gerekirken doktor kesenin boyutu 14mm daha 5 haftalık geç döllenme olmuş olabilir dedi ve bebeği göremedik, haftaya tekrar çağırdı benimde aklıma kötü kötü şeyler geliyor doktorum çok iyimser olduğu için belki kötü senaryoları söylemedi bana ama birşeylerin ters gittiğini düşünüyorum sizin kese boyutu kaçtı acaba?
canım ultrasonda çıktısında yazanlardan hangisi kesenin boyutu bende pazartesi gittim doktora 0,94 cm dedi haftama göre daha küçük çıktı kese beekte görünmedi kALp atışıda bende geç döllenme olduğunu düşünühorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?