Kızlar selam 8 haftalık hamileyim ve kesemin yanında kanama oluştu benim gibi bu durumu yaşayan var mı ???
Bana fazla hareket etme falan demedi ama ben olabildigince yerimdem kalkmamaya calısıyorum umarım bende görürürüm sizin gibi 30.haftalarımı :))Şuan 30. Haftadayım başından beri kanama alanı vardı iğne oldum yattım fazla hareket etme dinlen çok şükür bu güne çıktık progestan kullandım birde
İnşallah bu arada ilişkide yasaktıBana fazla hareket etme falan demedi ama ben olabildigince yerimdem kalkmamaya calısıyorum umarım bende görürürüm sizin gibi 30.haftalarımı :))
Geçmiş olsun benimde vardı kanama alanı hatta kıpkırmızı kanama da oldu ikiz gebelik progestan zaten veriliyor ama en önemlisi yatmak ben hem hastanede hem evde yattım geçti şimdilik çok şükür maşallah bol bol yatınKızlar selam 8 haftalık hamileyim ve kesemin yanında kanama oluştu benim gibi bu durumu yaşayan var mı ???
Tesekkür ederim bende zaten korkudan bol bol yatıyorumm :)Geçmiş olsun benimde vardı kanama alanı hatta kıpkırmızı kanama da oldu ikiz gebelik progestan zaten veriliyor ama en önemlisi yatmak ben hem hastanede hem evde yattım geçti şimdilik çok şükür maşallah bol bol yatın
Bize doktor onuda söylemedi ama korkudan zaten işe bile gitmiyorum :)İnşallah bu arada ilişkide yasaktı
Bize doktor onuda söylemedi ama korkudan zaten işe bile gitmiyorum :)
Tesekkür ederim ya bi dahaki hafta gel bakalım dedi insallah iyi haberler alırım sizede cok gecmis olsun bu arada hayırlısıyla kucagınıza alırsınız insallahDoktor kese üstünde kanama alanı var dedi iğne oldum yattım 3 ay iğne sonra progestan şimdi de coraspin kullanıyorum çok geçmiş olsun inşallah düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?