Kesemin yanında kanama oluşmuş :(

meliss24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
7
7
1
33
Kızlar selam 8 haftalık hamileyim ve kesemin yanında kanama oluştu benim gibi bu durumu yaşayan var mı ???

Birsey olmaz sıkma canını. Progestan verir buyuk ihtimal hic aksatmadan devamlı kullanmayla geçer. Stresten tartışmadan uzak dur. Bu seni gerer ve allah korusun kanamalarla ugrasirsin benim gibi.

Merhaba. Benimde 9. Haftamda kanamam olmuştu sizinkisi gibi kahverengi akintim da geldi . Doktor düşük riski var dedi progestan verdi üç dört gün kalkmadan uzandım kanamam geçti şuan 16 haftalık oldu gayet sağlıklı. Eğer dikkat edip dinlenirsen geçer korkulacak bi durum değil

Kızlar selam 8 haftalık hamileyim ve kesemin yanında kanama oluştu benim gibi bu durumu yaşayan var mı ???

Şuan 30. Haftadayım başından beri kanama alanı vardı iğne oldum yattım fazla hareket etme dinlen çok şükür bu güne çıktık progestan kullandım birde

Ayaklarin kalp hizzasindan yukarida olacak sekilde yat 2 3 gun. Tuvalet disinda kalkmak yok. Progrstanida duzenli kullan. Gecer korkma benimde olmustu gecti simdi 20. Haftadayim :)

İçim rahatladı cünkü benimde suan tam 9 haftalık ve doktor gercekten baya korkuttu ama cok tesekkür ederim :))

Şuan 30. Haftadayım başından beri kanama alanı vardı iğne oldum yattım fazla hareket etme dinlen çok şükür bu güne çıktık progestan kullandım birde
Bana fazla hareket etme falan demedi ama ben olabildigince yerimdem kalkmamaya calısıyorum umarım bende görürürüm sizin gibi 30.haftalarımı :))

Geçmiş olsun benimde vardı kanama alanı hatta kıpkırmızı kanama da oldu ikiz gebelik progestan zaten veriliyor ama en önemlisi yatmak ben hem hastanede hem evde yattım geçti şimdilik çok şükür maşallah bol bol yatın

Tesekkür ederim bende zaten korkudan bol bol yatıyorumm :)

Doktor kese üstünde kanama alanı var dedi iğne oldum yattım 3 ay iğne sonra progestan şimdi de coraspin kullanıyorum çok geçmiş olsun inşallah düzelir
Tesekkür ederim ya bi dahaki hafta gel bakalım dedi insallah iyi haberler alırım sizede cok gecmis olsun bu arada hayırlısıyla kucagınıza alırsınız insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…