R rabia13k Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2015 6 0 28 25 Şubat 2015 Konu Sahibi rabia13k #1 meraba kizlar bnm 7 haftalik bi gebeligim var ama kesem gozukuyo buyuyo bebek olusumu yok bna kùrtaj dediler simdi cok korkuyrm ilk bebegimi 4 aylikken kaybettim sizce beklemelimiyim?
meraba kizlar bnm 7 haftalik bi gebeligim var ama kesem gozukuyo buyuyo bebek olusumu yok bna kùrtaj dediler simdi cok korkuyrm ilk bebegimi 4 aylikken kaybettim sizce beklemelimiyim?
arMinN_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2015 322 232 33 25 Şubat 2015 Konu Sahibi rabia13k #2 Off çok üzücü. Bnde kaybetmekten çok korkuyorum Allah korusun. Bir kaç uzman doktora çıkmadan karar verme bnce.
Off çok üzücü. Bnde kaybetmekten çok korkuyorum Allah korusun. Bir kaç uzman doktora çıkmadan karar verme bnce.
R rabia13k Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2015 6 0 28 25 Şubat 2015 Konu Sahibi rabia13k #3 arMinN_ .!.: Off çok üzücü. Bnde kaybetmekten çok korkuyorum Allah korusun. Bir kaç uzman doktora çıkmadan karar verme bnce. Genişletmek için tıkla...
arMinN_ .!.: Off çok üzücü. Bnde kaybetmekten çok korkuyorum Allah korusun. Bir kaç uzman doktora çıkmadan karar verme bnce. Genişletmek için tıkla...
R rabia13k Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2015 6 0 28 25 Şubat 2015 Konu Sahibi rabia13k #4 arastirmaya gitcem yarin bu ikinci oldugu istanbul cerrah pasada bakacaklar bide olumsuz gibi gozukuyo :-\
arastirmaya gitcem yarin bu ikinci oldugu istanbul cerrah pasada bakacaklar bide olumsuz gibi gozukuyo :-\
arMinN_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2015 322 232 33 25 Şubat 2015 Konu Sahibi rabia13k #5 rabia13k .!.: arastirmaya gitcem yarin bu ikinci oldugu istanbul cerrah pasada bakacaklar bide olumsuz gibi gozukuyo :-\ Genişletmek için tıkla... Umutsuz olma hemen Rabbim ol derse olur. Bol bol dua et. Inşallah düzelir.
rabia13k .!.: arastirmaya gitcem yarin bu ikinci oldugu istanbul cerrah pasada bakacaklar bide olumsuz gibi gozukuyo :-\ Genişletmek için tıkla... Umutsuz olma hemen Rabbim ol derse olur. Bol bol dua et. Inşallah düzelir.