Kesem var ama fetus gozukmedi

Electus06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2018
423
334
33
Merhaba arkadaslar henuz siteye yeni uye oldum size bir sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim ben gecen sene bu aylarda dis gebelik gecirip ilac tedavisi ile gebeligime son verildi gecen hafta p.tesi de adetim geciktigi icin test yaptridigim beta hcg 3538 cikti doktor alttan ultrason yapip kesenin gozuktugunu bi sıkıntı olmadigini cuma gunu tekrar gelmemi soyledi tekrar gittim betam 12.381 olmus ama kesede fetus gozukmedi kesem 10x6 yolk sac3.5 dediler ilk once bos gebelik oldugunu soyledi sonra baska bi doktora gosterdiler bos gebelik icin erken sen haftaya tekrar gel dedi sata gore cuma gittigimde 5+4 haftalik hamileyim fetusun gozukmemesi normal mi ve bu hafta gitmek istemiyorum doktora sizce ne yapmaliyim

Ben 5 haftada gittiğimde keseyi gördük bana da düşük olacak falan neler neler .. 2 hafta sonra hem bebeği hem de kalp atışını duyduk gec döllenme olmuş . Sende sakin ol hayırlısını dile hersey güzel olur inşallah

Tesekkur ederim cok saol bende 7.haftada gitmeyi planliyorum insallah senin gibi bende görüp kalp atisini dinlerim

Reactions: gve
Merhaba, beni doktorum 5+3 te cagırdı ve gorunmeyebilir o gelisinde bir hafta sonra tekrar gelirsin dedi.. yani sanırım hem ultrason cihazi kalitesine göre hem de kisiye gore ne zaman göründiüğü falan degisebilir. gönlünüzü ferah tutun lütfen

Benim ilk gebelik dis gebelik oldugu icin tedirgin oldu doktor betanda yuksek gozukmesi gerekir ayrica yolk sacda gozukmuyor dedi sonra daha buyuk ultrosona gonderdi orda yolk sac var dediler fetus icinde daha erken dedi insallah guzel sonuclar aliriz

Merhaba bende de 5+4 de kese görüldü bebek yoktu 6+4 de hem bebek hep kalp atışı duyuldu sizde duyarsınız korkmayın gayet normal görülmemesi şuan için çok küçük daha

bende 5 haftalıkken keseyi 6 hafta biterken bebeği ve kalp atısını gördüm telaşlanma ♡

insallah canımgönlünü ferah tut :)

Merhaba bende 5+2 de gittiğimde keseyi gördük bebek için henüz erken dedi ve iki hafta sonra hem bebek hem kalp atışı için çağırdı çok şükür duyduk. Beta değerini bilmiyorum ama içini ferah tur acele etme iki hafta sonra git hem görür hem duyarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…