• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesem küçük

Ben26

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2018
13
0
6
32
merhaba arkadaşlar dün kadın doğumcuya gittim 7 haftalık hamileyim doktor kesen bebeğe göre geride kalmış 2 hafta kadar dedi bebek ve kalp atışı gelişmişti duyuldu ama kese büyümezse düşük olur dedi :( çok üzgünüm benim durumumda olan varsa yazın lütfen

merhaba arkadaşlar dün kadın doğumcuya gittim 7 haftalık hamileyim doktor kesen bebeğe göre geride kalmış 2 hafta kadar dedi bebek ve kalp atışı gelişmişti duyuldu ama kese büyümezse düşük olur dedi :( çok üzgünüm benim durumumda olan varsa yazın lütfen
Ben de aynı durumdayım ne yaptınız durumunuz nedir

merhaba arkadaşlar dün kadın doğumcuya gittim 7 haftalık hamileyim doktor kesen bebeğe göre geride kalmış 2 hafta kadar dedi bebek ve kalp atışı gelişmişti duyuldu ama kese büyümezse düşük olur dedi :KK43: çok üzgünüm benim durumumda olan varsa yazın lütfen
Canım bol su içmen gerekiyor ben gittiğimde doktorum direk suyu az içiyorsun kese biraz küçük olması gerekenden dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi şimdi günlük en aşagı 2 litre su içiyorum hatta bazen 4 litreyi buluyor birde havuç ye günde 3 tane falan o da yardımcı olurmuş doktorum söyledi düzenli olarak su içtim ve 10 gün sonra gittiğimde gayet güzel düzelmiş dedi stres yapma su tüketmeye özen göster ne kadar çok içersen o kadar iyi kese sudan oluşuyor

Havuç suyunun çok iyi geldiğini duymuştum. Bir araştırın isterseniz

İlk düşükte yapmıyolarmış sanırım ya doktorda dedi ilkler böyle olabiliyor ikinci üçüncü böyle olcak diye bişey yok dedi ama bilmiyorum
Banada aynısını dedi 2. De düşük oldu özel laboratuvar da yaptır bence ya da özelde

Back