Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı durumdayım ne yaptınız durumunuz nedirmerhaba arkadaşlar dün kadın doğumcuya gittim 7 haftalık hamileyim doktor kesen bebeğe göre geride kalmış 2 hafta kadar dedi bebek ve kalp atışı gelişmişti duyuldu ama kese büyümezse düşük olur dediçok üzgünüm benim durumumda olan varsa yazın lütfen
Canım bol su içmen gerekiyor ben gittiğimde doktorum direk suyu az içiyorsun kese biraz küçük olması gerekenden dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi şimdi günlük en aşagı 2 litre su içiyorum hatta bazen 4 litreyi buluyor birde havuç ye günde 3 tane falan o da yardımcı olurmuş doktorum söyledi düzenli olarak su içtim ve 10 gün sonra gittiğimde gayet güzel düzelmiş dedi stres yapma su tüketmeye özen göster ne kadar çok içersen o kadar iyi kese sudan oluşuyormerhaba arkadaşlar dün kadın doğumcuya gittim 7 haftalık hamileyim doktor kesen bebeğe göre geride kalmış 2 hafta kadar dedi bebek ve kalp atışı gelişmişti duyuldu ama kese büyümezse düşük olur dediçok üzgünüm benim durumumda olan varsa yazın lütfen
Canım yazdığımı oku yardımcı olur sana konu sahibine yazdım cevap olarakBen de aynı durumdayım ne yaptınız durumunuz nedir
Malesef bebeğimi kaybettim kalbi durmuştuBen de aynı durumdayım ne yaptınız durumunuz nedir
Kan pıhtılaşma testini yaptır cnm mutlakaMalesef bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu![]()
İlk düşükte yapmıyolarmış sanırım ya doktorda dedi ilkler böyle olabiliyor ikinci üçüncü böyle olcak diye bişey yok dedi ama bilmiyorumKan pıhtılaşma testini yaptır cnm mutlaka
Banada aynısını dedi 2. De düşük oldu özel laboratuvar da yaptır bence ya da özeldeİlk düşükte yapmıyolarmış sanırım ya doktorda dedi ilkler böyle olabiliyor ikinci üçüncü böyle olcak diye bişey yok dedi ama bilmiyorum
Ben deMalesef bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu![]()
Canım yazdığımı oku yardımcı olur sana konu sahibine yazdım cevap olarak
Çok üzüldüm canım Allah sabır versin umarım kısa zamanda tekrar hamile kalıp kucagına alabilirsinTeşekkür ederim kalbi durmuş kürtaj olacağım
Allah razı olsun isteyen herkese Allah’ım kolaylıkla mucize gibi versinÇok üzüldüm canım Allah sabır versin umarım kısa zamanda tekrar hamile kalıp kucagına alabilirsin![]()