Kesem görünmüştü ama bugün başka doktor göremedi

mervenzzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
27
8
25
Kızlar selam geçen pazartesi doktorum kesemi görmüştü ve 5+2 demişti bugün başka doktora başka hastahaneye geldim keseyi görünce bu kese bile değil ben buna kese demem dedi kürtaj olmalısın dedi hiç bu durumu yaşayan var mı

Ultrason cihazlarin kalitesi ve doktorun deneyimleri gebelikte çoğu zaman farklı bi gözlem saglar. İyi bi hekime daha görünün. Sonrasında beklemeye başlayın. 3. Gerekirse 4. Farklı hekim görsün. Bu haftalarda beklemeye almak daha sağlıklı olur. Hersey yolundayken bozuk kese boş kese vs görülebiliyor kimi zaman. Zaman içinde hersey netleşir hızlı hareket etmeyin amma mutlaka farklı klinik de hastahanede başka hekimlere de görünün

Kendi doktorunuza niye gitmediniz tekrar? Cihazdan cihaza fark eder. Hemen kürtaj demenin mantığı yok en azından 2/3 hafta beklenebilir takip etmek adına. Hemen kürtaj diyen doktorları anlamıyorum

Doğru söylüyorsunuz farklı doktordan fikir alayım dedim moral bozukluğundan başka bir şey olmadı teşekkür ediyorum

Kendi doktorunuza niye gitmediniz tekrar? Cihazdan cihaza fark eder. Hemen kürtaj demenin mantığı yok en azından 2/3 hafta beklenebilir takip etmek adına. Hemen kürtaj diyen doktorları anlamıyorum
Kendi doktorumdan çok bilgi alamadım farklı göz görsün istedim aynen öyle hemen kürtaj diyince şok oldum bekleme filan hiçbir şey demedi ayrıca kanamam filan hiçbir şeyim yok teşekkür ediyorum bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…