Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de kesem büyümedi büyümeyiniz bebek oluşamadı maalesef kürtaj oldum inşallah sen de böyle bi durum olmaz Canım sağlıkla gelir bebeğin
inşallah ama doktor hiç ümitli konuşmadı çok nadir büyüyenler dedi gerçekten çok zor bir durumBenim de kesem büyümedi büyümeyiniz bebek oluşamadı maalesef kürtaj oldum inşallah sen de böyle bi durum olmaz Canım sağlıkla gelir bebeğin
Aynen canım bana da yüzde 5 ihtimal vermişti ki nasip degilmiş Rabbim tekrar nasip eder inşallahinşallah ama doktor hiç ümitli konuşmadı çok nadir büyüyenler dedi gerçekten çok zor bir durum
Gidecem canım farklı doktorlara allahım herkese sabrını versin stres yapmamak elde değil ilk bebeğim 1 sene sonra oldu senin adına çok sevindim cnm inşallah sağ sağlim kucağına alırsınStrese gerek yok inanın hamile olduğumdan beri neler neler okudum . İmkansız diye bişey yok bu hamilelik süreci her evresinde stres yapacak bir durum oluyor .sizi çok iyi anlıyorum ben de zor süreçler yaşıyorum ama inanın stresinden arındım şimdi dua ediyorum farklı farklı dr lara gidiyorum kim ne kadar olumsuz şeyler söylerse söylesin hiç umursamıyorum başlarda çok zordu ama şimdi diyorum Rabbim onu bana nasip etti ve ben bi yola çıktım süreç ne kadar zorlu olursa olsun geçici ve ben bu süreci stresli yaşamak acıyla yaşamak istemiyorum o yüzden her zaman tutunacak bir umut bulurum kendime şuan 12 haftalık olduk. Farklı dr lara gidin yapabileceğiniz varsa yapın ama her daim olumsuza da hazırlıklı olun . Olan her şey mükemmeldir ne olduysa en iyisi o olduğu için olmuştur. Olan şey canimizi yaksa da bu böyle
İnşallah cnm allah isteyen herkese nasip etsinAynen canım bana da yüzde 5 ihtimal vermişti ki nasip degilmiş Rabbim tekrar nasip eder inşallah
Benim de ilk gebeligim yaşadıklarım dr Latin söyledikleri kanamam göz yaşımı durduramadım sonra şükür atlattım dün dr gitmiştim burun kemiği görünmüyor dedi miyomumla ilgili bir sürü şey söyledi ama inanın melegimin kalp atışını duydum bana o atışlar " anne sakın ol ben iyiyim" dedi sanki her duyduğumda bunu hissediyorum. Bugün melegimi kaybetsem Allah korusun tabiki üzülürüm ama ben bi kere öyle çok yıkıldım ki sanki artık yasamamaliyim dedim nefes almak da zorlaniyodum böyle bi acı da yaşamamıştım şimdi de melegimizi de kendimi de strese somuyorum takip ediyorum beslenmeme dikkat ediyorum melegimle konuşuyorum dua ediyorum. Evet zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın ama yazarsanız da müsterih olun anladım ki insanın başına gelmeyecek bir şey yok . En azından hamile kalabiliyorum ,en azından Rabbim bana böylesi bir mutluluğu nasip etti böyle böyle bir sürü tutunacak Dalim var ağlayarak yanıp yakılarak bir yere varamiyoruz dua dua dua sabırGidecem canım farklı doktorlara allahım herkese sabrını versin stres yapmamak elde değil ilk bebeğim 1 sene sonra oldu senin adına çok sevindim cnm inşallah sağ sağlim kucağına alırsın
Aynen cnm herşeyde vardır bir hayır şu an kendimi daha iyi hissediyorum çünkü beterin beteri var sizlerin konuşmasıda iyi geldi tek ben değilim ki herkesin başına geliyor hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın canımBenim de ilk gebeligim yaşadıklarım dr Latin söyledikleri kanamam göz yaşımı durduramadım sonra şükür atlattım dün dr gitmiştim burun kemiği görünmüyor dedi miyomumla ilgili bir sürü şey söyledi ama inanın melegimin kalp atışını duydum bana o atışlar " anne sakın ol ben iyiyim" dedi sanki her duyduğumda bunu hissediyorum. Bugün melegimi kaybetsem Allah korusun tabiki üzülürüm ama ben bi kere öyle çok yıkıldım ki sanki artık yasamamaliyim dedim nefes almak da zorlaniyodum böyle bi acı da yaşamamıştım şimdi de melegimizi de kendimi de strese somuyorum takip ediyorum beslenmeme dikkat ediyorum melegimle konuşuyorum dua ediyorum. Evet zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın ama yazarsanız da müsterih olun anladım ki insanın başına gelmeyecek bir şey yok . En azından hamile kalabiliyorum ,en azından Rabbim bana böylesi bir mutluluğu nasip etti böyle böyle bir sürü tutunacak Dalim var ağlayarak yanıp yakılarak bir yere varamiyoruz dua dua dua sabır
Amin bilmukabeleAynen cnm herşeyde vardır bir hayır şu an kendimi daha iyi hissediyorum çünkü beterin beteri var sizlerin konuşmasıda iyi geldi tek ben değilim ki herkesin başına geliyor hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın canım
Benimde aynı durum oldu canım yarın kürtaj olacağım. Nasıl bir süreçBenim de kesem büyümedi büyümeyiniz bebek oluşamadı maalesef kürtaj oldum inşallah sen de böyle bi durum olmaz Canım sağlıkla gelir bebeğin