Kesem 3 cm fakat bebek yok lütfen yardım

arzuKC

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
8
1
35
Merhaba arkadaşlar. Sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum. Başından geçen veya bilgi sahibi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun. 13.10.2016 son adet tarihim. 30.10.2016 tarihinde kadın doğuma rutin kontrole gittim muayene oldum rahimde kalınlaşma olduğunu ve bunun hamileliğe rahmin kendini hazırlamasına işaret olacağını söyledi doktor. Kan tahlili verdik sonuç negatif. 13.11.2016 tarihinde adet olmam lazımdı olmadım. 5 gün geçince günüm test yaptım hamile çıktım. İlk doktora 18.11.16 tarihinde gittim keseyi gördük ve 5 haftalık olduğumu söyledi. 1 hafta kalp atışı için çağırdı yok. Sen geç döllenme olmuş dedi bana daha yeni 5 haftalıksın dedi. 10 gün sonra tekrar gittim kese boyu 2,50 cm amam bebek yok yolk sa. var ama. Ben dayanamadım 2 gün sonra başka doktora gittim. Aşağıdan muayene ile kese 3.00 cm ve kesenin içi bomboş dedi. Kese boyuna görede 7 haftalık görünüyorum. Boş kese bu durum dedi. Yıkıldımmm. Şimdi ben bu yolk saç ı 1 hafta önce gördüm. Bu kesenin olması bebeğinde oluşacağı anlamına mı geliyor. Ve 3 cm kesede bebeğin henüz olmaması geç döllenme yüzünden midir? Yoksa kesin boş kese midir. Yardımmm

yolk sac ın görülmesi bebeğin oluşacağı anlamına gelir canım, ama bazı durumlarda yokl sac görülmesine rağmen, yolk sac yeteri kadar büyüyemediği için bebek oluşmuyor. seninki böyle bir durum olabilir. şu an 7 haftalıksın bebeğin görünmesi gerekirdi. 3 cm lik bir kesede artık bebeğin görülmesi gerekirdi normal şartlarda.

seni üzmek istemem ama, yolunda gitmeyen bir durum var sanırım. kesin emin olmak için bir başka doktora gitmekten başka yapacak bişey yok sanırım. inşallah bebek görünür, hiç belli olmaz :)

Çok teşekkür ederim. Bu hafta içinde tekrar doktora gideceğim. Yolk saçı gören doktora aynı zamanda, akrabamız o hastanede ebe. Beni çağırdı çarşamba gününe. Bu gittiğimde netlik kazanacak artık. Umarım hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur. Tekrar teşekkürler

inşallah canım. hayırlıysa devam etsin gebeliğin, olmazsa da hamile kalabildiğini görmüş oldun. kendini böyle telkin etmeye ve üzülmemeye çalış. bebeği görürseniz yaz mutlaka buraya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…