Merhaba arkadaşlar. Sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum. Başından geçen veya bilgi sahibi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun. 13.10.2016 son adet tarihim. 30.10.2016 tarihinde kadın doğuma rutin kontrole gittim muayene oldum rahimde kalınlaşma olduğunu ve bunun hamileliğe rahmin kendini hazırlamasına işaret olacağını söyledi doktor. Kan tahlili verdik sonuç negatif. 13.11.2016 tarihinde adet olmam lazımdı olmadım. 5 gün geçince günüm test yaptım hamile çıktım. İlk doktora 18.11.16 tarihinde gittim keseyi gördük ve 5 haftalık olduğumu söyledi. 1 hafta kalp atışı için çağırdı yok. Sen geç döllenme olmuş dedi bana daha yeni 5 haftalıksın dedi. 10 gün sonra tekrar gittim kese boyu 2,50 cm amam bebek yok yolk sa. var ama. Ben dayanamadım 2 gün sonra başka doktora gittim. Aşağıdan muayene ile kese 3.00 cm ve kesenin içi bomboş dedi. Kese boyuna görede 7 haftalık görünüyorum. Boş kese bu durum dedi. Yıkıldımmm. Şimdi ben bu yolk saç ı 1 hafta önce gördüm. Bu kesenin olması bebeğinde oluşacağı anlamına mı geliyor. Ve 3 cm kesede bebeğin henüz olmaması geç döllenme yüzünden midir? Yoksa kesin boş kese midir. Yardımmm