Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 5+0 da alttan muayene ile kese bebek gorduk daha kucuk oldugu icin karindan gorunmemisti pazartesi randevu var bakalim insallah kalp atisini duycaz
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Geç döllenme olduğunu regl gecikmesinin kaçıncı günü öğrendiniz acaba ben gecikmenin 6. Günümdeyim kanda negatif çıktı dün kahverengi leke geldi adet olucam sandım ama kesildi normalde çok sancılı olurum arada kasık batması ve baş dönmesi dışında belirtimde yok. Sizin süreç nasıl ilerledi bilgilendirebilir mısınız?
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Geç döllenme olduğunu regl gecikmesinin kaçıncı günü öğrendiniz acaba ben gecikmenin 6. Günümdeyim kanda negatif çıktı dün kahverengi leke geldi adet olucam sandım ama kesildi normalde çok sancılı olurum arada kasık batması ve baş dönmesi dışında belirtimde yok. Sizin süreç nasıl ilerledi bilgilendirebilir mısınız?
Mecburi kürtaj oldum sonra tam 1 ay sonra regl oldum 10. Gün gecikmemde evdeki test negatifti 15. Gün silikti sonra kan verdim 300 çıkmıştı ama ben pcos hastasıyım yumurtlamam regl günüme yakın olmuş olabilir