• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keseler bozuk, sağlıksız dendi

sewils88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
662
1.141
63
35
Selam kızlar bata göre 6 haftalık hamileyim. Tüp bebekle oldu. 4 gün önce beta hcg değerim 4370di. Çift embriyo transfer edilmişti. Gittiğim doktor beni korkuttu. Normal cihazla baktı kese göremedi. Ayrıntılı baktı bi tane gördüm bi tane daha var ama kese mi değil mi emin değilim dedi.Dış gebelik yok rahmin içinde gözüküyo dedi. Ama sağlıklı gibi durmuyo keseler dedi. Anlamadım ne demek istediğini. Genç bi kadın doktordu. Yarın kendi tüp bebek doktorumla ultrason randevum var. Bakalım o ne diyecek. Sizlerden başına böyle bi durum gelen var mı?
Bu arada ultrason görüntüsü bu
20171009_185733_Pano.jpg

Selam kızlar bata göre 6 haftalık hamileyim. Tüp bebekle oldu. 4 gün önce beta hcg değerim 4370di. Çift embriyo transfer edilmişti. Gittiğim doktor beni korkuttu. Normal cihazla baktı kese göremedi. Ayrıntılı baktı bi tane gördüm bi tane daha var ama kese mi değil mi emin değilim dedi.Dış gebelik yok rahmin içinde gözüküyo dedi. Ama sağlıklı gibi durmuyo keseler dedi. Anlamadım ne demek istediğini. Genç bi kadın doktordu. Yarın kendi tüp bebek doktorumla ultrason randevum var. Bakalım o ne diyecek. Sizlerden başına böyle bi durum gelen var mı?
Bu arada ultrason görüntüsü buEki Görüntüle 2054819
Drun ne dedi canım?

Bu arada ultrason görüntüsü buEki Görüntüle 2054819
Ben de kazara kalmistim ucuzlere hamile canim.. Iki tane daha evladim vardi ustelik. Dogsalardi 5 cocuk annesi olacaktim ama vardir bi kolayligi dedim..
Doktorum ikinci randevumda keseler bozuk dedi, almam lazim dusmeden dedi.. Ama malesef dustuler :(
Kurtaj oldum. Insallah senin sonun benimki gibi olmaz.

Bnmde 7 haftalik kanamali bir kasik agrim var doktor cok riskli bi durumdason dedi bebek saglikli ancak kese problemli gorunuyor kese gelismemis bebege gore dedi sali gunu gidicem bende kontrole yawas yawas belli olucak gidisat dedi bekliyoruz kalp atisimizi bile duyduk ama onun tadini bile cikaramadik moralim cok bozuk 4 gun nasil gecicek blmiorum

İkizlerimden biri düştü. Diğerinin kalbi atıyor ama pazartesiye o da düşer dedi doktor. Hiç gelişmemiş çünkü kese. Bunları çarşamba gün gittiğim doktor söyledi. Yarın başka bi doktora daha görüneceğim ama hiç umudum yok.

İkizlerimden biri düştü. Diğerinin kalbi atıyor ama pazartesiye o da düşer dedi doktor. Hiç gelişmemiş çünkü kese. Bunları çarşamba gün gittiğim doktor söyledi. Yarın başka bi doktora daha görüneceğim ama hiç umudum yok.
Rabbim en hayirlisi neyse onu nasip etsin bnmde gunlerdir piskolojim berbat seni cok iyi anliyorum canim

Belki ilerde aynı durumla karşılaşıp da bu konuyu okuyacaklar için yazıyorum. Kesenin biri yok oldu. Diğeri ise 7+3 olması gerekirken 6+4 olarak devam ediyor, kalbi atıyor. Karından ultrasonla da görülüyor ve duyuluyor. Haftaya tekrar gideceğim. Hiç umudum yoktu bi umut doğdu içime

Belki ilerde aynı durumla karşılaşıp da bu konuyu okuyacaklar için yazıyorum. Kesenin biri yok oldu. Diğeri ise 7+3 olması gerekirken 6+4 olarak devam ediyor, kalbi atıyor. Karından ultrasonla da görülüyor ve duyuluyor. Haftaya tekrar gideceğim. Hiç umudum yoktu bi umut doğdu içime
Canim allah ol der ve olur allahin takdiri sana onu nasip etmisse her sekilde olur merak etme sen insallah hayirli hberlerini aliri kontrole gidince yaz mutlaka merak ediyorum bnde sali gunu gidicem doktora bebegim alinicak mi yoksa duzeliyor mu sali gunu ogrenicem hayirli haberlerle geliriz insallah

Merhaba, eski bi mesajınız ama durum ne oldu acaba? Ben de benzer sıkıntılar yaşıyorum ve kontrolden önce bi umut arıyorum da 😞

Merhaba, eski bi mesajınız ama durum ne oldu acaba? Ben de benzer sıkıntılar yaşıyorum ve kontrolden önce bi umut arıyorum da 😞
11.haftada kalbi durdu kürtaj oldum. Ne genetik ne patolojik bi sıkıntısı yoktu ama olmadı malesef. Ondan sonra tekrar tedavi gördüm 1 kızım var şu an 2 aylık

Back