Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Keseden cinsiyet tahminj yapiliyormus tahminleriniz var mi
- Konu Sahibi gizmmm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsiyet tahmini
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Temmuz 2022
- 2.502
- 1.259
- 63
- 4 Şubat 2023
- 47
- 31
- 3
- 34
öyle birşey olduğunu hiç duymadım ama şimdiden sağlıklı bir geçirmen dileği ileKeseden cinsiyet tahminj yapiliyormus tahminleriniz var mi
rabbim hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin insallah bana kız gibi geldi kalca çıkıntısı yok aşsagıdaKeseden cinsiyet tahminj yapiliyormus tahminleriniz var mi
- 27 Haziran 2022
- 8
- 0
- 1
- 28
- 27 Haziran 2022
- 8
- 0
- 1
- 28
bence erkek gibi geldirabbim hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin insallah bana kız gibi geldi kalca çıkıntısı yok aşsagıda
- 27 Haziran 2022
- 8
- 0
- 1
- 28
erkek gibi gorunuyor sankiKeseden cinsiyet tahminj yapiliyormus tahminleriniz var mi
Banada bi tahminde bulunurmusunuz 9+2 haftalikerkek gibi gorunuyor sanki
Eklentiler
- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.514
- 83
Kız ne hissedeceğiz Allah aşkına 6 haftalık daha küçücükbenimde 6 haftalikmis biliyorum belli olmaz simdiden am fotografa bakinca ne hissettniz cinsyet olarak
Banada bi tahminde bulunurmusunuz 9+2 haftalik
- 27 Haziran 2022
- 8
- 0
- 1
- 28
heyecan ve merakKız ne hissedeceğiz Allah aşkına 6 haftalık daha küçücük
aman kız erkek farkedermi rabbim hayırlı evlet etsin inşallahbence erkek gibi geldi
canım ya içimden geçen ya kız olacak ya erkek (rabbim hayırlı olsnı nasip etsin insallah)benimde 6 haftalikmis biliyorum belli olmaz simdiden am fotografa bakinca ne hissettniz cinsyet olarak
erkek gibi duruyor balimBanada tahminde bulunurmusunuz 11+5 haftalık
Cok aydinlatici bi yorum olmus zekaniza bayildimcanım ya içimden geçen ya kız olacak ya erkek (rabbim hayırlı olsnı nasip etsin insallah)
Tabikide ole ama merakta oluyor insaniz sonuctaaman kız erkek farkedermi rabbim hayırlı evlet etsin inşallah
- 15 Şubat 2023
- 2
- 1
- 1
- 32
Amin insallah tesekkur ederimbugün yarın derken çok az kaldı, günlerin nasıl geçtiğini anlamadan cinsiyeti öğreneceksiniz, sağlıkla gelsin