kesedeki suyun azalmasiyla bebegini kaybedenler?

zoombi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
332
211
Merhaba melek anneleri, henuz acim cok taze, gecen hafta 19. haftamda rutin kontrole gittim hic bir sikayetim yoktu.Ultrasona bakinca dr. Kesede cok az suyumun kaldigini,bukadar suyla bu haftada bebegimin yasayamayacagini acilen arastirma hastanesine gitmem gerektigini soyledi.Hemen gittik ve malesef gebeligim normal dogumla sonlandirildi. Bana hic bir aciklama yapilmadi neden boyle olduguna dair.Bebegimin bobreklerinde sorun olabilecegi soylendi. Fakat bu durumun sebebi nedir,ben mi biryerde hata yaptim,yeniden gebe kalirsam ayni seyler yasar miyim bu sorulara cevap bulamiyorum.Aranizda benzer sebeple bebegini kaybeden var mi?yeniden hamile kalip saglikla bebegini kucagina alan?Su an yeniden ayni surece girmeye asla hazir degilim ama yine de az da olsa icimi rahatlatacak seyler duymaya ihtiyacim var(

canım ben senın gıbı bır degıl ıkı sorun yasadım ama aramaızda bı fark var benım su kesem bı anda yırtılıyor ve tum su oyle bosalıyor senınkı azar azar çaktırmadan yırtılmaıs

bir dahakı gebelıgınde mutlaka rahım agzı kontrolu olmalısın ve enfeksıyon mantar neyım ne varsa bunlara karsı onlem almalısın

Canim gecmis olsun.iki seferde de yirtilma sonucu mu kaybettin?benimkinde yirtilma yoktu suyum hic gelmemisti ama dr. Bebegimin bobreklerini goremedigini soyledi.Peki sen tekrar denedin mi bebek sahibi olmayi?

Canim gecmis olsun.iki seferde de yirtilma sonucu mu kaybettin?benimkinde yirtilma yoktu suyum hic gelmemisti ama dr. Bebegimin bobreklerini goremedigini soyledi.Peki sen tekrar denedin mi bebek sahibi olmayi?
benım ıkı seferınde anıden su kesem yırtıldı bebek doğdu bırı 16 bırı 23 haftalıktı bebek dusunuyorum ama olmuyo cnm benım tedavıyle olmuslardı zaten

benım ıkı seferınde anıden su kesem yırtıldı bebek doğdu bırı 16 bırı 23 haftalıktı bebek dusunuyorum ama olmuyo cnm benım tedavıyle olmuslardı zaten
Ah canim ya Allahim insallah en yakin zamanda saglikli sihhatli bir evlat verir sana da.O kadar dua ediyorum ki bizim durumumuzda olan anneler icin

Ah canim ya Allahim insallah en yakin zamanda saglikli sihhatli bir evlat verir sana da.O kadar dua ediyorum ki bizim durumumuzda olan anneler icin
amın cnm ınsallahh sana da en kısa zamanda sağlıklı bır evlat versın cnm acın çok buyuk yasamayan anlamaz kımseyle konusma burda bızım gıbı olanlara yaz cunku ne derseler desınler batar sana

amın cnm ınsallahh sana da en kısa zamanda sağlıklı bır evlat versın cnm acın çok buyuk yasamayan anlamaz kımseyle konusma burda bızım gıbı olanlara yaz cunku ne derseler desınler batar sana
Kesinlikle oyle.Yasayan bilir sadece o yuzden burda sizlere yaziyorum ben de.Diger turlu teselli cumleleri daha cok yaraliyor beni.

benimde 26 haftalıkken suyum gelmişti enfeksiyon sebebiyle kese delinmiş...
4 gün sonunda melek oldu kızım..... öyle yapsam olur muydu böyle yaptım hatam mı vardı vs düşünme yoksa kendine zarar verirsin..bazı şeyleri kadere bağlamak lazım yaşanması gerekiyordu bu bizim sınavımızdı vs...böyle düşünmezsen atlatamazsın..... neden ben diye düşünürken ve bunu yaşadıktan sonra gördümki okadar çok melek annesi varmışki .... Allah en kısa zamanda yeni bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Canim gecmis olsun sana da .Soyledigin gibi dusunmeye calisiyorum kader diyorum ben de kendimi suclamayi biraktim.Yeni bir gebelik icin kendimi hazirlamaya calisiyorum.Senin dogumun ne zaman olmustu,tekrar bebek dusundun mu?

Canim gecmis olsun sana da .Soyledigin gibi dusunmeye calisiyorum kader diyorum ben de kendimi suclamayi biraktim.Yeni bir gebelik icin kendimi hazirlamaya calisiyorum.Senin dogumun ne zaman olmustu,tekrar bebek dusundun mu?
benim kasımda 4 yıl olacak... 2 yıla yakın korundum sonra da tekrar kalamadım bekliyorum bakalım vardır bir hayır... Burası terapi gibi gelmişti bize çünkü hakikatten başkası anlamıyor. burda sen bir şey yazsan evet aynısını bende hissettim diyen melek anneleri var başkalarını da takmamaya çalış illa konuşurlar gençsin yine olur vs ... Meleklerimiz cennette oyun oynuyorlar ben böyle düşünüp mutlu olurdum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…