Kesede ve rahimde kanama yok ama kanamam var

anonim34bebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2024
17
1
29
Kesede ve rahimde kanama yok ama benim kanamam var. Progestan iğne ve fitil kullanıyorum bi de corasprin. Daha önce bi kürtajım var. Şimdi kanamam olduğu için korkup acile gittik doktor yolk kesesi var ama kalp atışını duyamadım diyor. Kendi doktoruma yarın gideceğim. Çok olumsuz konuştu yarın aç gel kürtaj olabilirsin falan diye aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Kesenin içinde bebek var kese de bozulma yok ama kaç haftalık olduğunu bilmiyorum. İlk keseyi 23.05.2024 tarihinde gördük ilk fotoğraftaki ilk kesemiz. 28.05.2024 ikinci kese içerisinde bebiş var. 03.06.2024 tarihli de bugün ki kesemiz. Benim son adet tarihim 6 Nisan ama ilk keseyi 23.05.2024 de gördük yani geç döllenme olmuş dedi. Allah rızası için bu durumları yaşayıp kalp atışını geç duyan ya da kanamaya rağmen sağlıklı bebeği olanlar sizden çok şey bekliyorum. Doktor bütün moralimi altüst etti sabahtan beri ağlıyorum. Kendi doktorum hiç olumsuz şeyler söylememişti.

Eklentiler

• image.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 60
  • image.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 55
  • image.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 58
Ağlamayın lütfen. Daha çok yeni, tutunmaya ve gelişmeye çalışıyor bebeğiniz. Stresten uzak dinlenmeye çalışın. Doktorlar her ihtimali söyler. Siz kontrolünüze kendi doktorunuza devam edin. Umarım sağlıkla alırsınız bebişi kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…