Benimdr öyleydi dun kalp atislarini duyduk.Yardimci olabilecek kimse yok mu ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benım de öyleydı ama cok sukur bırsey olmadı tabı bozukluk dedıgı nasıl bizim bozuk olarak düşündügümüz ne bilemeyiz
bozuk oldugunu doktor soyluyor ama ultrasonda gorunce deanlasılıyor mesela benımkı uzun ınce ıpp gıbı bır kese normalde yuvarlak olmalı
Ay gercekten mi.cok sevindim canim bende persembe gunu ins. Hayirli haberlerimi.alirimm..Benimdr öyleydi dun kalp atislarini duyduk.
benım de öyleydı ama cok sukur bırsey olmadı tabı bozukluk dedıgı nasıl bizim bozuk olarak düşündügümüz ne bilemeyiz
Yani iste biraz daha yuvarlak olmasi gerekiyor dedi benim ki biraz daha yassi duruyor onceki gebeligim bos gebelikti onun kesesi filan cok duzgundu ama sonu husran umarim bunin sonu guzel olur@)sen suan hamilemisin canim
Ay gercekten mi.cok sevindim canim bende persembe gunu ins. Hayirli haberlerimi.alirimm..
bak ilk öğrendiğimde yani 5haftalıkken Eki Görüntüle 1209475 Buda 7 hafta yolk sac kesesi yuvarlak olan. Eki Görüntüle 1209481
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hic takılma canım görüntü cok net degil anlamadım birsy ama gör bak benimkine.takma kafanı da
Haklisin canim iste insan ilki.kotu olunca ister istemez.tedirgin oluyo bide bana sey dedi iste bugun tam benim 6 alti haftalik sata gore dun gittim iste beta hcg 8452 cikti karindan ultrasonla goremdi vsjinal usg ile gordu.birde 5 haftalik daha dedii of gelsin artik su persembe.
geç döllenme oluyor bazen ama ılerleyen zamanlarda bebek haftasını sata gore yakalıyor benım tam 2 hafta geriydi.şimdi 3 gun one bile geçti..Gönlünü ferah tut
19.hafta bitiyor yani 4.5aylık olduka
Dun hastaneye gittim ve cok sukur kesenin sekli duzelmiss :) Doktor henuz 5+1 de oldugunu ve haftaya cuma kalp aitislarini dinlemeye cagirdi.. umarim bundan sonra hersey iyi olur kalbini bu seferde duyamacagim diye cok korkuuorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?