Kesede sekıl bozuklugu

Eleusis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
1.109
842
198
Selamlar herkese. Bugun kontrol icin doktora gittik 5+6 son adet tarihime gore neyse doktor karindan ultrsonla goremedi vajinal ultrasonla ufak bi kese gordu ama kesenin sekli tam istedigimiz gibi degil dedi Persembe tekrardsn randevumuz var bu durumda olupta suan saglikli bir gebeligi olan varmi lutfen cevap verin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yardimci olabilecek kimse yok mu ?

benım de öyleydı ama cok sukur bırsey olmadı tabı bozukluk dedıgı nasıl bizim bozuk olarak düşündügümüz ne bilemeyiz

benım de öyleydı ama cok sukur bırsey olmadı tabı bozukluk dedıgı nasıl bizim bozuk olarak düşündügümüz ne bilemeyiz

bozuk oldugunu doktor soyluyor ama ultrasonda gorunce deanlasılıyor mesela benımkı uzun ınce ıpp gıbı bır kese normalde yuvarlak olmalı

bozuk oldugunu doktor soyluyor ama ultrasonda gorunce deanlasılıyor mesela benımkı uzun ınce ıpp gıbı bır kese normalde yuvarlak olmalı

ay ben sana benım keseyı gostersem bıldıgın kışlık biber....sipsivriydı degisti sonra

Yani iste biraz daha yuvarlak olmasi gerekiyor dedi benim ki biraz daha yassi duruyor onceki gebeligim bos gebelikti onun kesesi filan cok duzgundu ama sonu husran umarim bunin sonu guzel olur @)sen suan hamilemisin canim

ayyy sakın ınanma canım bak sırf senın ıcın rahatlasın dıye bebegımın ılk zamanlardakı kesesinin resmını atıcam ınanma sakın..Ve tek doktor ile kalma sakın... Manyak doktor ya...Demesi bile kötü sana..

bak ilk öğrendiğimde yani 5haftalıkken Buda 7 hafta yolk sac kesesi yuvarlak olan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay gercekten mi.cok sevindim canim bende persembe gunu ins. Hayirli haberlerimi.alirimm..

bak seklı boyle bıldıgın sıvrı bıber hemen yanında top gıbı bır kese var hatta o daha duzgun ama o ıkıncı bır kesemı yoksa kanamam lekelenmem var dıye olusmus bır pıhtı mı orası bellı deılEki Görüntüle 1209564

bak ilk öğrendiğimde yani 5haftalıkken Eki Görüntüle 1209475 Buda 7 hafta yolk sac kesesi yuvarlak olan. Eki Görüntüle 1209481

Aaa benim.doktora gostermeli bunu o zaman :) bi anda insanin icini karartmak cok kolay ama suan birazda olsa icime su serpildi.cok sagol canm benim bassina gelmeyrn anlamiyo persembe be diyecek bakalimm.

hic takılma canım görüntü cok net degil anlamadım birsy ama gör bak benimkine.takma kafanı da

hic takılma canım görüntü cok net degil anlamadım birsy ama gör bak benimkine.takma kafanı da

Haklisin canim iste insan ilki.kotu olunca ister istemez.tedirgin oluyo bide bana sey dedi iste bugun tam benim 6 alti haftalik sata gore dun gittim iste beta hcg 8452 cikti karindan ultrasonla goremdi vsjinal usg ile gordu.birde 5 haftalik daha dedii of gelsin artik su persembe.

geç döllenme oluyor bazen ama ılerleyen zamanlarda bebek haftasını sata gore yakalıyor benım tam 2 hafta geriydi.şimdi 3 gun one bile geçti..Gönlünü ferah tut

geç döllenme oluyor bazen ama ılerleyen zamanlarda bebek haftasını sata gore yakalıyor benım tam 2 hafta geriydi.şimdi 3 gun one bile geçti..Gönlünü ferah tut

Sagol canim destegin icin :) Masallah senin kuzuyada :) Sen kac aylik oldun

19.hafta bitiyor yani 4.5aylık olduka

Dun hastaneye gittim ve cok sukur kesenin sekli duzelmiss :) Doktor henuz 5+1 de oldugunu ve haftaya cuma kalp aitislarini dinlemeye cagirdi.. umarim bundan sonra hersey iyi olur kalbini bu seferde duyamacagim diye cok korkuuorum..

Hersey yolunda gidecektir Rabbimin izniyle bizide bilgilendirmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…