Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakın arkadaşım ve eltim yaşadı canım birinin doğumu oldu oğlu yasina girecek insallah, diğerinin doğumuna cok az kaldi insallah.Slm arkadaşlar ben 6 haftalik hamileyim bugün kontrole gittim doktor kese etrafında kucuk bir kanama var dedi dusuk tehlikesi için fitil verdi böyle bir durum yaşayıp gebeliğini sağlıklı sürdürebilen varmi acaba çok korkuyorum.
Yakın arkadaşım ve eltim yaşadı canım birinin doğumu oldu oğlu yasina girecek insallah, diğerinin doğumuna cok az kaldi insallah.
Kalbini gonlunu ferah tut bol bol yat dinlen.
Allahin izni ile bebegin sağ sağlıklı kucağına alacaksın.
Çokça sabır ve dua ile...
Kendinize dikkat edin sabirla ve dua ile bekleyin canim...Çok tesk ederim içim çok rahatladı inş bende sonuna kadar sağlıklı büyütürüm bebegimi
Çok tesk ederim ama bir şey daha sormak istiyorum doktor crınone vajinal jel verdi daha bugün kullanmaya başladım sizin tanıdıklarınız kullanımı pekiKendinize dikkat edin sabirla ve dua ile bekleyin canim...
Sağ sağlıklı kavuşun inşallah...
Çok tesk ederim ama bir şey daha sormak istiyorum doktor crınone vajinal jel verdi daha bugün kullanmaya başladım sizin tanıdıklarınız kullanımı peki
Çok çok tesk ederim. Haklisin nasibimse gelir zatenHayır canım bildiğim kullanmadılar. Progestan kullandilar.
Hatta bende 3.aya kadar kullanmaya devam edeceğim.
Sen sakın strese girip kimse ile kıyaslama kendini hepimizin anatomisi farklı canım sen sadece dua et kendine dikkat et doktorun ne verdiyse kullan güzelce.
Ben varim cnm. 9 haftalikken olmustu. Progestan kullandim ve hep dinlendim. Kızım şu anda 1 yaşında. Seninkide gecicek merak etme annesiSlm arkadaşlar ben 6 haftalik hamileyim bugün kontrole gittim doktor kese etrafında kucuk bir kanama var dedi dusuk tehlikesi için fitil verdi böyle bir durum yaşayıp gebeliğini sağlıklı sürdürebilen varmi acaba çok korkuyorum.
doktorum crınone vajinal jel verdi onu kullanıyorum inş geçer canım 4 ay önce bir düşüğüm oldu 3 aylik bebeğimi kaybettim buna bir şey olmaz insBen varim cnm. 9 haftalikken olmustu. Progestan kullandim ve hep dinlendim. Kızım şu anda 1 yaşında. Seninkide gecicek merak etme annesi
Olmaz ins. Güzel düşün cnm. Bu jelin etkili oldugunu biliyorum. Allah kucagina almayi nasip etsin. Ben kızimdan önce ikiz bebeklerimin kalbi durmasi sebebiyle kürtaj olmuştum.doktorum crınone vajinal jel verdi onu kullanıyorum inş geçer canım 4 ay önce bir düşüğüm oldu 3 aylik bebeğimi kaybettim buna bir şey olmaz ins
Çok üzüldüm canım çok zor bir durum gerçekten allah diğer çocuklarımıza omur versin inşOlmaz ins. Güzel düşün cnm. Bu jelin etkili oldugunu biliyorum. Allah kucagina almayi nasip etsin. Ben kızimdan önce ikiz bebeklerimin kalbi durmasi sebebiyle kürtaj olmuştum.
Ben 10 haftalık hamileyken bir akşam aşırı derecede öğürdüm sonra tuvalette kan geldi moralim sıfır oldu ertesi gün doktor progestan verdi
Öğürürken karnım çok zorlanırdı ondan oldu sanırım... oğlum şimdi elhamdulillah 1,5 yaşında.
Allah sizi de sağlıkla kavuştursun
Tabi böyle bir sürü hanım var kendinizi yormayın çok elzem olmadığı sürece ayağa kalkmayin kısa bi süre için de olsa yanınıza biri gelse iyi olur anneniz kv kız kardeş veya eşiniz izin alsın bir hafta ilgilensin sizinle . Tabiki sonrasında da kendinizi yormayın kanama durur siz dikkatli olmaya devam edinSlm arkadaşlar ben 6 haftalik hamileyim bugün kontrole gittim doktor kese etrafında kucuk bir kanama var dedi dusuk tehlikesi için fitil verdi böyle bir durum yaşayıp gebeliğini sağlıklı sürdürebilen varmi acaba çok korkuyorum.
Amin inş canım bu korku çok zor oluyor. Çok şükürki bebeğime kavuşmuşsun canim
Doktora gittim ve kanamam geçmiş çok sukur şu an çok iyiyim bebeğinde iyi canimAynen canım hamdolsun
Allah seni de kavuştursun. Nasıl durumun?
Doktora gittim ve kanamam geçmiş çok sukur şu an çok iyiyim bebeğinde iyi canim