Doktorunuz yolk sac gordu mu?Tabiki öncelikle sağlıklı olsun , eli yüzü düzgün olsun ama o kadar nazlı geldiki kız diye konuşuyoruz bizde
Bende atsam söylebılırmısınızÖncelikle hayırlı olsun, ben 7.haftalarda gördüm. Cinsiyeti tahminine gelirsek tabi erken daha ama kız diyorum
Tabi tahminde bulunurumBende atsam söylebılırmısınız
Çok teşekkür ediyorum kız tahmın edıyoruz ama bılemıyorum tabi ben hıc anlamıyorum kese seklınıTabi tahminde bulunurum
Benim de içimden kız geçti ama tabii hayırlısı olsunÇok teşekkür ediyorum kız tahmın edıyoruz ama bılemıyorum tabi ben hıc anlamıyorum kese seklını
Ya cok teşekkür ediyorum yorumun içi evet bende kız gıbı gelıyor rüyamda erkek bebek gördum ama sanki kız olcak gibiBenim de içimden kız geçti ama tabii hayırlısı olsun
Ben de ilk hamileliğimde bir şey hissetmemiştim rüyamda kız gördüm oğluşum oldu:) ikinci de kız hissettim kızım olucak Allah ın izniyleYa cok teşekkür ediyorum yorumun içi evet bende kız gıbı gelıyor rüyamda erkek bebek gördum ama sanki kız olcak gibi
Merhaba bende fotoğraf göndersem banada tahminde bulunur musunuz?Tabi tahminde bulunurum
Tabii tahmin etmeye çalışırım:)Merhaba bende fotoğraf göndersem banada tahminde bulunur musunuz?
Teşekkür ederim:)Kız olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?