5+3'te keseyi görmüştüm. 6+3'te kalp atışını dinlemistik. Kalp atışı 8-9 haftaya kadar sarkabiliyor amaKızlar kese kaçıncı haftada görülüyor ve kalp atışı ? İkisi birlikte mi goruluyor acaba
Teşekkür ederim .peki kimyasal gebelik riski kaçıncı haftaya kadar var ve belirtileri nelerdir .Önce kese sonra kalp atışı ama biraz geç giderseniz ikisini birden görmeniz mümkün tabi
Merhaba 6+1de bebek 4mm görünüyorken kalp atışı görmemek normal mi? Bilginiz var mı acaba?Hayatım önce kese sonra kalp atışı
Kese 4-5 haftada kalp atışı 6-8 kalp atışı
Bende yeniyim bilgisi olan varsa yazsın . Ama kalp atışı bebek gorunuyorken 8 -9 Haftaya kadar olabiliyormuşMerhaba 6+1de bebek 4mm görünüyorken kalp atışı görmemek normal mi? Bilginiz var mı acaba?
Hadi ya bunu bilmiyordum ben 8-9haftayı beklemelerinin sebebi geç döllenme sanıyordum ama benim geç döllenme olmadığına eminim ovülasyon testi yaptım çünküBende yeniyim bilgisi olan varsa yazsın . Ama kalp atışı bebek gorunuyorken 8 -9 Haftaya kadar olabiliyormuş
En sağlıklı bilgiyi doktorundan alırsın benceHadi ya bunu bilmiyordum ben 8-9haftayı beklemelerinin sebebi geç döllenme sanıyordum ama benim geç döllenme olmadığına eminim ovülasyon testi yaptım çünkü
Cok tesekkurler doktor randevum cuma günü beklemek zor birazEn sağlıklı bilgiyi doktorundan alırsın bence
Evet benim de çok yeni kaç haftalık bilmiyorum mesela doktor gel kese oluşmuş mu diye baklim dedi 4-5 gün sonraCok tesekkurler doktor randevum cuma günü beklemek zor biraz
Hayırlısı olsun hersey gönlünüze göre olur inşallahEvet benim de çok yeni kaç haftalık bilmiyorum mesela doktor gel kese oluşmuş mu diye baklim dedi 4-5 gün sonra
doktorun ne zaman çağırdığına bağlı bazen 2sinide görmek için 15 gün sonraya randevu veriyor bazen 1 hafta arayla çağırıyor ben 5. hafta kese 6. kalp atışı için gittimKızlar kese kaçıncı haftada görülüyor ve kalp atışı ? İkisi birlikte mi goruluyor acaba