• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese

Duygunm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2024
157
23
13
26
Kızlar kese kaçıncı haftada görülüyor ve kalp atışı ? İkisi birlikte mi goruluyor acaba

Hayatım önce kese sonra kalp atışı
Kese 4-5 haftada kalp atışı 6-8 kalp atışı

Önce kese sonra kalp atışı ama biraz geç giderseniz ikisini birden görmeniz mümkün tabi ☺️

Benim kasıklarıma kramplar giriyor hafif hafif eğilip kalkmakta zorluk cekiyorum bel ağrım var uzun süre ne aykta kalablyoeum ne de oturablyorum hemen yoruluyorum normalmi ? 7 kasimda doktora gttm betam 385 çıktı ve doktorum dış gebelik riski ortdan kallkti 10 gün sonra gel keseye bakcagz olusmus mu oluşmamış mi ne durumda falan diye .öyleyse ben şuan kaçıncı haftada olmuş oluyorum beyni. Yandı benim 😂

Bende yeniyim bilgisi olan varsa yazsın . Ama kalp atışı bebek gorunuyorken 8 -9 Haftaya kadar olabiliyormuş
Hadi ya bunu bilmiyordum ben 8-9haftayı beklemelerinin sebebi geç döllenme sanıyordum ama benim geç döllenme olmadığına eminim ovülasyon testi yaptım çünkü

Kızlar kese kaçıncı haftada görülüyor ve kalp atışı ? İkisi birlikte mi goruluyor acaba
doktorun ne zaman çağırdığına bağlı bazen 2sinide görmek için 15 gün sonraya randevu veriyor bazen 1 hafta arayla çağırıyor ben 5. hafta kese 6. kalp atışı için gittim

Kızlarrrr merhabaa bende yeniyim alt karnımda sızlamalar kramplar ve belimde ağrı vardı bugün gittim doktor gebelik kesen oluşmuş dedi kan verdim sonuçlar pazartesiye ama içte kanama gözüküyor dedi anlayamadım o an soramadımda başına gelen yada bilen varmı :(

Merhaba 6+1de bebek 4mm görünüyorken kalp atışı görmemek normal mi? Bilginiz var mı acaba?
Biz kalp atışını 8+1 de görmüştük galiba canım ya üzerinden oldu bayaga ama 6+1 kese ondan 2 hafta sonra da kalp atışı için gitmiştim galiba rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Kızlarrrr merhabaa bende yeniyim alt karnımda sızlamalar kramplar ve belimde ağrı vardı bugün gittim doktor gebelik kesen oluşmuş dedi kan verdim sonuçlar pazartesiye ama içte kanama gözüküyor dedi anlayamadım o an soramadımda başına gelen yada bilen varmı :(
İçte kanama varsa korkma ama kanlanma var apaçık dusuk tehlikesi gibi bişey olması lazm ama sen doktorunu dinle . Olumsuz konuşsa bile başka doktora git

Kese boyutunu yada başka bir bilgi vermedi sadece bu dediklerimin üstüne kan testi istedi ama bende şuan taş taşıyomuşum gibi bi ağırlık ve sızı var nasıl olacak bilemiyorum çok tedirginim çok ağrın olursa acile git dedi bende ister istemez kafamdaki olumsuz şeyleri susturamıyorum

Kese boyutunu yada başka bir bilgi vermedi sadece bu dediklerimin üstüne kan testi istedi ama bende şuan taş taşıyomuşum gibi bi ağırlık ve sızı var nasıl olacak bilemiyorum çok tedirginim çok ağrın olursa acile git dedi bende ister istemez kafamdaki olumsuz şeyleri susturamıyorum
Cok ağrın olursa kasıklarda özellikle olursa gtmelisin çünkü siddetli ağrı düşüğün habercisidir . Siz bol bol dinlenin 3 aylık olana kadar . Sonra biraz azalacaktır. Norml gebeliklerde bile kasik ağrısı olur ilk zamnlarda çünkü bebek yerleşiyor

Biz kalp atışını 8+1 de görmüştük galiba canım ya üzerinden oldu bayaga ama 6+1 kese ondan 2 hafta sonra da kalp atışı için gitmiştim galiba rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Amin inşallah canım daha sonra bu mesajları okuyan olursa diye yazıyorum bu hafta görmemek yani bebek 4mm iken kalp atışı görmemek normal olabilirmiş bir hafta sonra gittik maşallahı vardı bebeğimin kalbi güm güm atıyordu🌸❤️ beklemesi çok zor bir süreçti allah bu süreci yaşayan herkesin yardımcısı olsun inşallah hep güzel haberler almayı nasip etsin 🤲💕

Back