• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese - yumurtalık

Nasil yani yumurtaligi kese mi sanmis doktor cok anlayamadim biraz daha acarsan konuyu benim 10 haftaya kadar kese vardi bebek gorunmuyodu meger gec dollenme olmus 2 hafta geriden takip ediyomus 10 haftalikken gorduk kalp atislarini duyduk ama cok stres yapmistim bi d gorumcem hep kesin bos gebelik diyip moralimi bozmayi basardigi icin

Görümcen boş konuşmayı seviyor herhalde:( allah sanada beeğinede uzun ömürler versin.. Senin yaşadığın durumları duymuş okumuştum. Olabiliyor baI gebelikleede.
Ben dıoktora gittim bişi yok dedi ama kan tahlilide yapmadı. Yumurtalığın oluşuyo dedi. Belirtilerde var bende arada kaldım acaba yaşayan var mı diyede o yüZden yaşayan var mı diye merak ettim. Yami acaba keseyi yumurtalık diyemi gördü diye...

Merhaba ben 5 ay önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim. kalp atışları sebepsiz durmuştu ve bebeğim alındı. Şimdi tekrar hamileyim. Salı günü doktora gittim ve inanılmaz şeyler yaşadım. Kan tahlilinde pozitif çıkan sonuç üzerine gittim doktora. Önce karından baktı göremedi keseyi. Sonra vajinal ultrason yaptı, hatta bir doktor daha çağırdı kist ya da dış gebelik olabilir kesinlikle hamile değilsin dedi :( Kanda bakıldı tekrar ve seviyem 419 çıktı yani kesinlikle hamileyim. Ve 2 gün sonra bugün kesemiz göründü ve her şey yolunda :) Bazen doktorlar da yanılabiliyor.

Merhaba ben 5 ay önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim. kalp atışları sebepsiz durmuştu ve bebeğim alındı. Şimdi tekrar hamileyim. Salı günü doktora gittim ve inanılmaz şeyler yaşadım. Kan tahlilinde pozitif çıkan sonuç üzerine gittim doktora. Önce karından baktı göremedi keseyi. Sonra vajinal ultrason yaptı, hatta bir doktor daha çağırdı kist ya da dış gebelik olabilir kesinlikle hamile değilsin dedi :( Kanda bakıldı tekrar ve seviyem 419 çıktı yani kesinlikle hamileyim. Ve 2 gün sonra bugün kesemiz göründü ve her şey yolunda :) Bazen doktorlar da yanılabiliyor

merhaba , senin bayağı sıkıntılı olmuş gerçekten çok ilginç.. bende kendiimi hamile gibi hissettim ama ultrasonda ve elle muayenede kisst dedi doktor doğal olarak şüphelendim bende... o yüzdende sorma geregi hissettim..
ama allahtan sen hamileymişsin.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . gerçekten çok sevindim..:49: hayırlı olsun

Merhaba ben 5 ay önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim. kalp atışları sebepsiz durmuştu ve bebeğim alındı. Şimdi tekrar hamileyim. Salı günü doktora gittim ve inanılmaz şeyler yaşadım. Kan tahlilinde pozitif çıkan sonuç üzerine gittim doktora. Önce karından baktı göremedi keseyi. Sonra vajinal ultrason yaptı, hatta bir doktor daha çağırdı kist ya da dış gebelik olabilir kesinlikle hamile değilsin dedi :( Kanda bakıldı tekrar ve seviyem 419 çıktı yani kesinlikle hamileyim. Ve 2 gün sonra bugün kesemiz göründü ve her şey yolunda :) Bazen doktorlar da yanılabiliyor

merhaba , senin bayağı sıkıntılı olmuş gerçekten çok ilginç.. bende kendiimi hamile gibi hissettim ama ultrasonda ve elle muayenede kisst dedi doktor doğal olarak şüphelendim bende... o yüzdende sorma geregi hissettim..
ama allahtan sen hamileymişsin.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . gerçekten çok sevindim..:49: hayırlı olsun

Sevincim ne yazık ki kursağımda kaldı canım.11 Haziranda şiddetli kasık ağrısıyla uyandım. Hemen hastaneye gittik. Eşim kaptan ve çok şanslıyım ki o sabah gemisi yakın bir limana gelmişti. O da bizi ziyarete gelmişti. Hastane de kanamamın yoğunlaştığı iç ve dış gebeliğin bir arada olduğu anlaşıldı. İç gebelik doktorumu yanıltmış ve dış gebeliği fark edememiş. İç kanamam başladı ve acil ameliyat kararı verildi. Sol tüpüm ve iki bebekte alındı. Anlayacağınız inanılmaz bir 2 hafta geçirdim. Allah hepinizden uzak tutsun böyle şeyleri...

Sevincim ne yazık ki kursağımda kaldı canım.11 Haziranda şiddetli kasık ağrısıyla uyandım. Hemen hastaneye gittik. Eşim kaptan ve çok şanslıyım ki o sabah gemisi yakın bir limana gelmişti. O da bizi ziyarete gelmişti. Hastane de kanamamın yoğunlaştığı iç ve dış gebeliğin bir arada olduğu anlaşıldı. İç gebelik doktorumu yanıltmış ve dış gebeliği fark edememiş. İç kanamam başladı ve acil ameliyat kararı verildi. Sol tüpüm ve iki bebekte alındı. Anlayacağınız inanılmaz bir 2 hafta geçirdim. Allah hepinizden uzak tutsun böyle şeyleri...

Çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda alırsın güzel haberlerini

İnş.bi daha böyle şeyler yaşamayız bebeğimin acısı hala içimde :(

Back