Kese yok çok endişelendim 😔

cileklidon

Bir gün bende anne olacağım.
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
4.004
16.564
Selamlar, bugün 7553 beta ile keseyi göremedi devlette doktorum. Çok endişelendim dış gebelik olabilir hazır olun dedi. 2 gün sonra tekrar gel bakalım Ağrın sancın olursa hemen acile gel dedi. Ben tabi odadan çıkınca salya sümük ağladım.
Çok bekleyip böyle bir durumla karşılaşmak beni çok üzdü. 5 haftalık ama kese görünmemesi normal mi ya 😔😔 böyle bir şey yaşayıp sonra gören var mı 😒😒

Selamlar, bugün 7553 beta ile keseyi göremedi devlette doktorum. Çok endişelendim dış gebelik olabilir hazır olun dedi. 2 gün sonra tekrar gel bakalım Ağrın sancın olursa hemen acile gel dedi. Ben tabi odadan çıkınca salya sümük ağladım.
Çok bekleyip böyle bir durumla karşılaşmak beni çok üzdü. 5 haftalık ama kese görünmemesi normal mi ya 😔😔 böyle bir şey yaşayıp sonra gören var mı 😒😒
Bence biraz daha bekleyin bazen 5 -6da başlıyor görünmesi diye düşünüyorum

Merhaba bende de yıllar önce 8 bin civarlarında bhcg ile kese görülmemişti o zaman doktorum dış gebelik olabileceğinden şüphelenip radyoloji uzmanına yönlendirmişti birkaç gün de başka doktorlara görünmeye çalışmıştım hastane hastane dolaştım bhcg yüksek görünürde bebek yok... En son 16 bin civarıyken radyolojide mol gebelik olduğu anlaşıldı ertesi gün hemen kürtaj oldum. 7 bin değerle bebeğin görünmemesi zor bir ihtimal siz tetikte olun doktorunuzun yönlendirmesine uyun derim. Dış gebelikse içinizde patlamaya hazır bir bomba var gibi düşünün tüplerinizden birini kaybedebilir hatta Allah muhafaza iç kanama geçirebilir canınızı kaybedebilirsiniz. Bunları sizi korkutmak için değil aynı korkuları yaşamış biri olarak uyarmak için yazıyorum

Tevekkül et canim kendini sikma
Ben de ortada bisey yok durduk yere bugün bebegimle alakali evham yaptim sukur gecti
Sen de dua et 2 gun sonra gözükür Allah'ın izniyle

Karından bakildiysa gozukmeyebilir genelde de karından bakiyorlar çoğu zaman 1 hafta daha bekleyin veya alttan muayene olun bence

X