Kese yok beta hcg 1133

Kbra21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2024
7
1
33
Merhaba. Ben gebeliği yeni öğrendim evde testlerle sonra dün doktora gittim beta hcg 1133 çıktı vajinal ulrasonla baktı biraz korkuttu düşük olabilir bu hafta dedi kanama olursa hemen gel dedi çünkü burada kese görünmesi lazım ama kese yok dedi. Çok ağladım hâlâ çok düşünüyorum haftaya cuma gel dedi. Sizin ne zaman kese göründü ne zaman kalp atışı aldınız lütfen yazarsanız çok mutlu olurum

Beta 1500 den önce kese görünmez ki zaten bence kesinlikle başka doktora gidin ve stres yapmayın

Merhaba. Ben gebeliği yeni öğrendim evde testlerle sonra dün doktora gittim beta hcg 1133 çıktı vajinal ulrasonla baktı biraz korkuttu düşük olabilir bu hafta dedi kanama olursa hemen gel dedi çünkü burada kese görünmesi lazım ama kese yok dedi. Çok ağladım hâlâ çok düşünüyorum haftaya cuma gel dedi. Sizin ne zaman kese göründü ne zaman kalp atışı aldınız lütfen yazarsanız çok mutlu olurum
1307 ile öğrendim gebeliğimi bi doktor keseyi gördü başka doktor 1399 olmasına rağmen görmedi o yüzden zamana bırakmak lazım ama doktorunuzu değiştirin bence gebe bi insanı bi doktor bu kadar geremez buna hakkı yok en güzel dönemdesiniz hiç ağlamayın

X