- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 864
-
- Konu Sahibi herdaimumutlu
Hanimlar ben simdi ne yapayım.2 gün önce yani cuma günü beta hcg değerim 1146 cıkmistı, bugun dr. randevum vardı ve keseyi gorecektik ama ortada hala kese filan yok.Karindan da vajinadan da bakildı ama Yok Yok.Dr. simdiye kadar görünmeliydi dedi.Bat tarihimin üzerinden tam 12 gün geçti.Hiç umudum kalmadı artık.
Dr. kan testi istemedi bende oyüzden baktirmadım.Bu 4. kan verisim olacak ve artik dayanamiyorum.Cok yiprandim neden bukadar zor anlamiyorum.Yasadiklarimı bir bilseniz.Daha gecen yil major depresyon ve panik atagı yeni atlattim.Simdide sanssizlik yakamı birakmiyorcanım değerine baktırdın mı ? değerin yükseliyorsa biraz daha sabretmelisin herkesin bünyesi aynı değil sonuçta.
Dr. kan testi istemedi bende oyüzden baktirmadım.Bu 4. kan verisim olacak ve artik dayanamiyorum.Cok yiprandim neden bukadar zor anlamiyorum.Yasadiklarimı bir bilseniz.Daha gecen yil major depresyon ve panik atagı yeni atlattim.Simdide sanssizlik yakamı birakmiyor
unudum kalmadı artık.Yinede yorumunuz için çok teşekkür ederimgörünür merak etme değerin güzel
rica ederım canım da bısey sorcam göbeğin var mı yoksa dumduz muunudum kalmadı artık.Yinede yorumunuz için çok teşekkür ederim
normalde de kilolu bir bayanim:) göbek her daim var yani...rica ederım canım da bısey sorcam göbeğin var mı yoksa dumduz mu
ondan gorunmemıstır rahat olnormalde de kilolu bir bayanim:) göbek her daim var yani...
Ne güzel sizde hersey sırasıyla görünmüş.Ben artik tüm umudumu yitirdim 2 gün sonra dr. kontrolüm var.Ama yine görüneceğini sanmiyorum.Aslinda alıştım artık olumsuzluklara hayatım onlarla dolu artik şaşırmamam lazim hiçbirşeye :)canım bende 4 kez verdim 2 günde 1 hemde olsun yeterki onun sağlıklı olduğunu bileyim dedim. 5+0 da kan değerim 2820 iydi gitmedim yinede doktora biraz daha beklim kalbini duyayım dedim ama meraktan 1 hafta dayanabildim 6+0 gittim gördüm ama kalp için erken dedi 7+1 de de kalbi için gittik duyduk çok şükür. yani demem o ki ben ilk günlerde kan değerim iyi artıyormu diye takip ettim. (bu arada bende adete 2 gün kala öğrendim)
moral verdiğiniz icin Çok teşekkür ederim. Ama vajinadan da bakildı yinede görünmedi.Olmayacak artık anladım.Kısmet değilmiş.ondan gorunmemıstır rahat ol
sıkıntı yapma cnm yum gununu kesın net bılıyor musun belkı de 5 haftalıktırmoral verdiğiniz icin Çok teşekkür ederim. Ama vajinadan da bakildı yinede görünmedi.Olmayacak artık anladım.Kısmet değilmiş.
12 yada 13 mart diye biliyorum ama tam da emin degilimsıkıntı yapma cnm yum gununu kesın net bılıyor musun belkı de 5 haftalıktır
hiç bellı olmaz canım kı 2bınler 5 haftada olur bana bebısın daha kucuk gıbı geldı 6 haftada 10 bınlerı bulur kese de rahatlıkla gozukur12 yada 13 mart diye biliyorum ama tam da emin degilim
cok iyisiniz ya cok sağolun.Beklemekten baska çarem yok.2 gün sonra tekrar dr. randevum var.hiç bellı olmaz canım kı 2bınler 5 haftada olur bana bebısın daha kucuk gıbı geldı 6 haftada 10 bınlerı bulur kese de rahatlıkla gozukur
ayyy ınsallah benım de olurrrrr cok guzel bı duygu endıseyle gecırme zaten bısey olursa ınan cok uzuluyosun bırak bu ıkı gunu bebısınle harıka gecırcok iyisiniz ya cok sağolun.Beklemekten baska çarem yok.2 gün sonra tekrar dr. randevum var.
Allah gönlünüze göre versin. Bu güzel duyguyu dertsiz tasasız en kisa surede yasatsın sizede inşallahayyy ınsallah benım de olurrrrr cok guzel bı duygu endıseyle gecırme zaten bısey olursa ınan cok uzuluyosun bırak bu ıkı gunu bebısınle harıka gecır
aminnnAllah gönlünüze göre versin. Bu güzel duyguyu dertsiz tasasız en kisa surede yasatsın sizede inşallah
Ne güzel sizde hersey sırasıyla görünmüş.Ben artik tüm umudumu yitirdim 2 gün sonra dr. kontrolüm var.Ama yine görüneceğini sanmiyorum.Aslinda alıştım artık olumsuzluklara hayatım onlarla dolu artik şaşırmamam lazim hiçbirşeye :)
aa gecmıs olsun canım ama umutsuzluga kapılma Allah buyuk bak bende dun ılk ultrasonuma gıttım 6+3 gunluk olması gerekırken adetıme gore kese 4 mm cıktı yanı 4,5 haftalık hamılesın dedı doktor dunden berı kafayı yemıs durumdayım netten o kadar cok yazı okudumkı bu durumu yasayanların hepsı bebegını kaybetmıs bende artık gıttı gozuyle bakıyorum 7 gun sonra randevum var ama hıc umutlu deılım artık ınsallah senınkı gec dollenme felandırda gorursun mınıgınıHanimlar ben simdi ne yapayım.2 gün önce yani cuma günü beta hcg değerim 1146 cıkmistı, bugun dr. randevum vardı ve keseyi gorecektik ama ortada hala kese filan yok.Karindan da vajinadan da bakildı ama Yok Yok.Dr. simdiye kadar görünmeliydi dedi.Bat tarihimin üzerinden tam 12 gün geçti.Hiç umudum kalmadı artık.