• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese ve yolk sacı var bebek yok

Sfye123

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2022
140
41
18
27
Merhaba hanımlar son adet tarihine göre 5+5 hamileyim ama USG de 6+2 gözüktü kese içinde yolk sacı gözüktü doktorum 2 hafta sonrasi için randevu verdi boş gebelik olabilir mi bu durumda olanlar bebeği ne zaman gördünüz yardımcı olurmusunuz

Allah’ın iziyle bir sonrakinde görünür bebek diye düşünüyorum yolk varsa bebekte olur 🙏🏼

Merhaba hanımlar son adet tarihine göre 5+5 hamileyim ama USG de 6+2 gözüktü kese içinde yolk sacı gözüktü doktorum 2 hafta sonrasi için randevu verdi boş gebelik olabilir mi bu durumda olanlar bebeği ne zaman gördünüz yardımcı olurmusunuz
5+5 te ben yolk sac bile görememiştim sadece kese vardı tam o gün doktora gittiğimde
7+1 de gördük bebeği
Şu an erken zaten

5+5 te ben yolk sac bile görememiştim sadece kese vardı tam o gün doktora gittiğimde
7+1 de gördük bebeği
Şu an erken zaten
Yaaa çok tedirgin oldum doktor kötü bişey demedi kötü bişey olsaydı söylerdi sanırım çok erken öğrenmek zorunda kaldım kullanmam gereken ilaçlar için ama şimdide çok stres yapıyorum

Ayyy Allah razı olsun yolk varsa boş gebelik olmaz dimi bir bilginiz var mı diğer kayıplar yüzünden çok korkuyorum 🥺
Kesin diyemem bilgim yok ama duyduğum kadarıyla öyle diyorlar içinizi rahat tutun iyi düşünün iyi olsun inşallah:)

Canım hiç endişelenme. Yolk kesesi gözüktüyse bu bebeğin var olduğunu gösterir. Henüz çok çok ufak olduğu için bebeği görememiş olabilir doktorunuz. Bebeğin olduğunun en büyük kanıtı yolk sac’tır. 2 hafta sonra çok net görürsünüz bebeği. İçinizi ferah tutun 🌺

Ultrason görüntün varsa paylaşır mısın. Bizde bakalım.

Canım hiç endişelenme. Yolk kesesi gözüktüyse bu bebeğin var olduğunu gösterir. Henüz çok çok ufak olduğu için bebeği görememiş olabilir doktorunuz. Bebeğin olduğunun en büyük kanıtı yolk sac’tır. 2 hafta sonra çok net görürsünüz bebeği. İçinizi ferah tutun 🌺
Çok teşekkür ederim hiç böyle bişey yaşamadım bu bebeğim 3 düşükten sonra ameliyattan sonra geldi 🥺 o yüzden çok korkuyorum çok teşekkür ederim biraz da olsa içim rahatladı 2 hafta nasıl dayanicam bilmiyorum inşallah sağlıkla gelir bu sefer bebeğim 🌸

Çok teşekkür ederim hiç böyle bişey yaşamadım bu bebeğim 3 düşükten sonra ameliyattan sonra geldi 🥺 o yüzden çok korkuyorum çok teşekkür ederim biraz da olsa içim rahatladı 2 hafta nasıl dayanicam bilmiyorum inşallah sağlıkla gelir bu sefer bebeğim 🌸
Korkunu çok iyi anlıyorum, aynı korku bende de var. Benimde yarın kontrolüm var :) Rabbim sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Korkunu çok iyi anlıyorum, aynı korku bende de var. Benimde yarın kontrolüm var :) Rabbim sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Amin inşallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah yarın güzel haberler alırsın 🙏🏼❣️

Mutlaka haber veririm size de 2 hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorum umarım boş değildir sağlıklı bir gebeliktir 🙏🏼
İnşallah 🤲🏻 Bende ilk kaset test ile hamile olduğumu öğrenince muayeneye gitmek için 13 gün bekledim. Gerçekten insan zor dayanıyor ama sayılı gün çabuk geçiyor merak etme ☺️

İnşallah 🤲🏻 Bende ilk kaset test ile hamile olduğumu öğrenince muayeneye gitmek için 13 gün bekledim. Gerçekten insan zor dayanıyor ama sayılı gün çabuk geçiyor merak etme ☺️
Bende 48 ile öğrendim doktorum direk çağırdı geçmişte kayıplar olduğu için 2 hafta bekledim keseyi görmek için ama kimyasal mi diye stres oldum bu gün gittim bebeği gormek için 2 hafta sonraya atınca biraz üzüldüm neden gözükmedi diye olsun sağlıklı olsun da ben razıyım 3 seneden beri bekliyorum 2 hafta ne ki diyorum kendi kendime 😊😊

Back