- 14 Haziran 2013
- 190
- 506
- 31
-
- Konu Sahibi PPlaceboEEffect
Çok teşekkür ederim, ilk hamileliğim her şeyi ekstra takıyorum...Genelde bir iki hafta daha bekleyip sonra tekrardan bakıyolar bebek o zaman gözüküyor. Hiç stres yapmayın dediğiniz gibiyse küçükse bebekte kısa zamanda gözükür
Her hamilelik hassas geçiyor inşallah sağlıkla kavuşursunuzÇok teşekkür ederim, ilk hamileliğim her şeyi ekstra takıyorum...
Bende senin gibiyim canım 5+4de keseyi gördük haftaya kalp atışına çağırdı ama çok gerginim. Yaşadığım akıntıdan tut karnımdaki ağrıya kadar takıyorum korkuyor insanÇok teşekkür ederim, ilk hamileliğim her şeyi ekstra takıyorum...
Çok sevindim, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişiniziMerhaba benimde 6+1 de sadece kese ve yolk sac görüldü. Doktorum biraz canımı sıktı. Ama 5 gün sonra bebek ve kalp atışı görüldü :)
Benim de pazartesi kontrolüm, çok gerginim. Ve benim de karnım ağrıyor, ilk belirtim buydu, haftalardır geçmedi. Bu sabah baya sancıyla uyandım... Umarım güzel haberler alırız canım benim, sevgilerBende senin gibiyim canım 5+4de keseyi gördük haftaya kalp atışına çağırdı ama çok gerginim. Yaşadığım akıntıdan tut karnımdaki ağrıya kadar takıyorum korkuyor insan
Daha çok minik yolk saç varsa sıkıntı yokturKızlar selam tekrardan, bugün kontrolüm vardı. Vajinal ultrasonda 5 haftalık bir kese göründü. Yolk kesesini de gördüm dedi doktor, kesenin yuvarlaklığı ve boyutu gayet güzel dedi. Ama bebek göremedi. Baya da uğraştı ama yok. Sat 21 Ocak'tı ama yumurtlama günü dışında denemedik eşimle. Bu durumda en fazla 3 haftalık olması lazım zaten bebişin... Daha erken mi, yoksa endişelenmeli miyim...sevgiler...
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Umarım şimdi her şey yolundadır... Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için, Pazartesi tekrar bakacak doktor, buradan güncellerim. Çok sevgilerDaha çok minik yolk saç varsa sıkıntı yokturtebrik ederim benim kese vardı mesela yolk saçı yoktu 9 haftaya kadar bekledik boş gebelik olmuş kürtaj oldum sonra
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Umarım şimdi her şey yolundadır... Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için, Pazartesi tekrar bakacak doktor, buradan güncellerim. Çok sevgiler
Canım ne yaptın? Kontrole gidebildin mi?Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Umarım şimdi her şey yolundadır... Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için, Pazartesi tekrar bakacak doktor, buradan güncellerim. Çok sevgiler
Kontrolüm bugündü, bebişin kalbini duyduk, her şey yolunda çok şükürCanım ne yaptın? Kontrole gidebildin mi?
MaşallahKontrolüm bugündü, bebişin kalbini duyduk, her şey yolunda çok şükür
Ayy çok sevindim, çok şükür canım benimMaşallahÇok sevindim. Sağlıkla büyüsün Benim de bugün kontrolüm vardı, ben de hem gördüm hem biraz dinledim kalbini, Elhamdülillah
Cok sevindim cok sukur kac haftalikken kalp atışınu duydunuz acabaKontrolüm bugündü, bebişin kalbini duyduk, her şey yolunda çok şükür
Teşekkür ederimCok sevindim cok sukur kac haftalikken kalp atışınu duydunuz acaba