Kese ve ultrasondan anlayanlar

berna9696

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2024
152
61
28
Merhabalar 10 gün önce gebe olduğumu öğrenmiştim. SAT 10 mayıs BAT den 3 gün önce(04.06.24) beta 25 ile.
2 gün sonra 99 oldu. Yani 06.06.24 de 99 du. 4 gün sonra (10.06.24) 432çıktı. Bugün kafama göre 14.06.24 ultrasona gittim. Fotoğrafı bırakıcam alta bi yorumlar mısınız doktor bi sorun yok dedi ama yüz ifadesi mi öyleydi yoksa bi sorun mu var bilmiyorum anlayanlar yorumlayabilir mi? Bu arada elinden bi takvime göre 5 haftalık dedi. Ultrasona bakarken bisey demedi. Sadece iç gebelik dedi. Kücük ama 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi. Yandaki terimleri falan anlayan varsa lütfen yardımcı olsun.

Merhabalar 10 gün önce gebe olduğumu öğrenmiştim. SAT 10 mayıs BAT den 3 gün önce(04.06.24) beta 25 ile.
2 gün sonra 99 oldu. Yani 06.06.24 de 99 du. 4 gün sonra (10.06.24) 432çıktı. Bugün kafama göre 14.06.24 ultrasona gittim. Fotoğrafı bırakıcam alta bi yorumlar mısınız doktor bi sorun yok dedi ama yüz ifadesi mi öyleydi yoksa bi sorun mu var bilmiyorum anlayanlar yorumlayabilir mi? Bu arada elinden bi takvime göre 5 haftalık dedi. Ultrasona bakarken bisey demedi. Sadece iç gebelik dedi. Kücük ama 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi. Yandaki terimleri falan anlayan varsa lütfen yardımcı olsun.

Eklentiler

• 3FC2A6AF-A160-462A-A77B-C9911F342913.jpeg
    3FC2A6AF-A160-462A-A77B-C9911F342913.jpeg
    87,6 KB · Görüntüleme: 362
Merhaba benim de son adet tarihim 10 Mayıs adetten 3 gün önce 27 betayla öğrendim iki gün önce ben de ultrasona gittiğimde kesem göründü aynı bu şekilde 0.35 cm bile aynı sıkıntı yapmayın bence ☺

askim ultrasonda 4+1 görünüyor. kese çapı da 0.35 cm. haftasına göre normal bence. endişe etme. bir sey olsa kesin söylerdi.

4 hafta 1 gunluk suan bebek bile gozukmuyor. Ancak 5-6 haftalikken gorulur. 6-7 haftada kalp atisi duyulur. Henuz 0.35 cm yani haşşaş tanesi kendisi😌

4+1'desiniz, 5.haftanın içinde olduğunuz için öyle demiştir. Kese görünmüş zaten minnoş da olsa 6-7.hafta gibi de kalp atışı duyarsınız inşallah şimdilik bi sıkıntı yok

Teşekkür ederim hepinize çok rahatlattınız beni☺️ 4+1 olduğunu söylememişti doktor tam 5 haftalık dediği için bende öyle düşündüm. Başka doktora gidiyim mi sizce?

Merhaba benim aynı durumdayım normalde 5 haftalık kesem 0.42 cm çıktı doktor 2 hafta sonra kalp atışı dedi. Sizde durum nasıl ilerledi ? Bende tedirginim biraz küçük olduğu için haftasına göre

Sizden cevap bekliyorum lütfen içimi rahatlatmak için 🙏🏻

Merhaba doktor bana kese kücük haftasına göre demediği için bilmiyorum. Çok sağlıklı ilerliyoruz güzel büyümüş dedi. O yüzden yorum yapamayacağım. Size doktor mu söyledi?
Kese haftasına göre küçük demezler genelde, ileri haftalarda bu tarz değerlendirmeleri yapıyorlar. Çünkü herkesin yumurtlama günü farklı olabiliyor, kimisi erken yumurluyor kimisi geç, döllenme zamanı değiştiği için kese boyutu değişiyor. İleri haftalarda bebek oluşup büyüdükçe netleşiyor

Kese haftasına göre küçük demezler genelde, ileri haftalarda bu tarz değerlendirmeleri yapıyorlar. Çünkü herkesin yumurtlama günü farklı olabiliyor, kimisi erken yumurluyor kimisi geç, döllenme zamanı değiştiği için kese boyutu değişiyor. İleri haftalarda bebek oluşup büyüdükçe netleşiyor
Aynen

X