Erken döllenme olduysa daha erken görünme ihtimali oluyormu peki6-7 kese görünür
8-9 kalp atışı duyulur .. hayırlı olsun sağlıkla doğurmayı nasip etsin
Ben cuma günü doktora gidicem kendi hesaplamama göre 4+ 5 günlük olacak yanlışda olabilir bilmiyorum sırf keseyi göremem endisesiylede gitmek istemiyorum ama Emin’de olmak istiyorum çok stresli durumlarCanim onceliklee hayirli olsun.Kese bu kadar erken gozukmuyor bildigim kadariyla degerin yuksek olmasi lazim
Olur tabiki ama yinede en erken 4.Hafta
Hiç ultrasona filan gitme 2 güne bir kan ver düzenli artış var mı 2 ye katlıyor mu ona bak. 1500 leri görünce kese görürsün .
Evet öyle bir ihtimal var. Benim son gebelikte erkem döllenme olsa şimdiye görünürdü deöişti doktorErken döllenme olduysa daha erken görünme ihtimali oluyormu peki
Peki senin kaç haftalıkken kese görünmüştü ?Evet öyle bir ihtimal var. Benim son gebelikte erkem döllenme olsa şimdiye görünürdü deöişti doktor
İlk oğlumda adet kanamam geçeli 1 hafta olmuştu kese göründü.Peki senin kaç haftalıkken kese görünmüştü ?
Geçmiş olsun canım insallah isteyen herkes bebeklerine kavuşur. İnşaallah bende hayırlı haberler alırımİlk oğlumda adet kanamam geçeli 1 hafta olmuştu kese göründü.
İkinci oğlum da daha rahattım galiba adet kanamam geçeli 10 gün olmuştu kese göründü.
İkisinde de hiç kan testi yapılmadı adetim gecikince evde idrar testi yaptom sonra da dediğim günlerde doktora a gittim ve kese göründü. Alttan muayene de.
Son gebelikte adet kanaması geçeli 7 gün olmuştu kese yoktu, doktor 4 gün sonra çağırdı yine kese yoktu ama beta hcg katlanarak ilerliyordu. Sonra 5 gün sonra yine gel dedi. Geç döllenme olabilir dedi ama 4 gün sonra düşük yaptım. O gebelikte ters giden birşey vardı tam anlaşılmadı
Sağol canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahGeçmiş olsun canım insallah isteyen herkes bebeklerine kavuşur. İnşaallah bende hayırlı haberler alırım
kaç çıktı canım sonucun güzel haberler ver inşallahKızlar ben adetimden 5 gün önce test taptım ve adetim geçene kadar hergün yaptığım testler gittikçe koyulaştı sat 2 Temmuzdu adetim geçti bugün doktora gittim kese görünmedi kan verdim sonucu bekliyorum sizce normalmi kese görünmemesi çok stresliyim okadar koyu koyu pozitifleri gördükten sonra korkuyorum yinede
949 canım hamileyimkaç çıktı canım sonucun güzel haberler ver inşallah
Bu kadar erken kese görünmez ki canım ya..949 canım hamileyim
Şuan stresli değilim kan tahlilimi beklerken endişeliydim sonucu görünce rahatladım çok şükürBu kadar erken kese görünmez ki canım ya..
Değerine göre de görünmez..
Boşuna kendine stres yapma..
Gebesin tadını çıkar mutluluğunu yaşa lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?