How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kese ve kalp atışları nezaman belli olur En son

Sedkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
56
19
38
31
merhaba arkadaşlar benim bugün adet günüm. 5 gün önce test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. O günden bugüne hergün test yaptım çizgiler gittikçe koyulaştı. Cuma günü doktora gitmeyi düşünüyorum. Adetim biraz geçsin istiyorum. 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım adetim 2 gün geçtikten sonra adet oldum. Ama ozaman yaptığım testler çok silikti hiç koyulasmıyordu. Şuan testim çok koyu. Sorum şu 5 gün önceden pozitifi görünce erken döllenmemi oluyor. Hamileysem eğer kese görünürmü bu durumları yaşayan varmı ?

6-7 kese görünür
8-9 kalp atışı duyulur .. hayırlı olsun sağlıkla doğurmayı nasip etsin

Canim onceliklee hayirli olsun.Kese bu kadar erken gozukmuyor bildigim kadariyla degerin yuksek olmasi lazim
Ben cuma günü doktora gidicem kendi hesaplamama göre 4+ 5 günlük olacak yanlışda olabilir bilmiyorum sırf keseyi göremem endisesiylede gitmek istemiyorum ama Emin’de olmak istiyorum çok stresli durumlar

Olur tabiki ama yinede en erken 4.Hafta

Anladım canım benim 4 hafta oldu galiba çünkü bu ay adetim bittikten sonra 3 kere ilişki oldu sonra tatile gittim tatilde 2 hafta kaldıktan sonra testle öğrendim o yüzden erken döllenme olduğunu düşünüyorum

İlk öğrendiğimde 5 haftalık gibiydi kan sonucuna göre. Dr ultrasona almadı bak şimdi daha kese ve kalp atışı yoksa panik olursun dedi. Sonra 7 haftalıkken gittim kese vardı kalp atışı yoktu karından bakılınca. Sonra vajinal bakıldı ve pıt pıtları duyduk

Hiç ultrasona filan gitme 2 güne bir kan ver düzenli artış var mı 2 ye katlıyor mu ona bak. 1500 leri görünce kese görürsün .

Peki senin kaç haftalıkken kese görünmüştü ?
İlk oğlumda adet kanamam geçeli 1 hafta olmuştu kese göründü.
İkinci oğlum da daha rahattım galiba adet kanamam geçeli 10 gün olmuştu kese göründü.
İkisinde de hiç kan testi yapılmadı adetim gecikince evde idrar testi yaptom sonra da dediğim günlerde doktora a gittim ve kese göründü. Alttan muayene de.
Son gebelikte adet kanaması geçeli 7 gün olmuştu kese yoktu, doktor 4 gün sonra çağırdı yine kese yoktu ama beta hcg katlanarak ilerliyordu. Sonra 5 gün sonra yine gel dedi. Geç döllenme olabilir dedi ama 4 gün sonra düşük yaptım. O gebelikte ters giden birşey vardı tam anlaşılmadı

İlk oğlumda adet kanamam geçeli 1 hafta olmuştu kese göründü.
İkinci oğlum da daha rahattım galiba adet kanamam geçeli 10 gün olmuştu kese göründü.
İkisinde de hiç kan testi yapılmadı adetim gecikince evde idrar testi yaptom sonra da dediğim günlerde doktora a gittim ve kese göründü. Alttan muayene de.
Son gebelikte adet kanaması geçeli 7 gün olmuştu kese yoktu, doktor 4 gün sonra çağırdı yine kese yoktu ama beta hcg katlanarak ilerliyordu. Sonra 5 gün sonra yine gel dedi. Geç döllenme olabilir dedi ama 4 gün sonra düşük yaptım. O gebelikte ters giden birşey vardı tam anlaşılmadı
Geçmiş olsun canım insallah isteyen herkes bebeklerine kavuşur. İnşaallah bende hayırlı haberler alırım

Kızlar ben adetimden 5 gün önce test taptım ve adetim geçene kadar hergün yaptığım testler gittikçe koyulaştı sat 2 Temmuzdu adetim geçti bugün doktora gittim kese görünmedi kan verdim sonucu bekliyorum sizce normalmi kese görünmemesi çok stresliyim okadar koyu koyu pozitifleri gördükten sonra korkuyorum yinede

Kızlar ben adetimden 5 gün önce test taptım ve adetim geçene kadar hergün yaptığım testler gittikçe koyulaştı sat 2 Temmuzdu adetim geçti bugün doktora gittim kese görünmedi kan verdim sonucu bekliyorum sizce normalmi kese görünmemesi çok stresliyim okadar koyu koyu pozitifleri gördükten sonra korkuyorum yinede
kaç çıktı canım sonucun güzel haberler ver inşallah

Bu kadar erken kese görünmez ki canım ya..
Değerine göre de görünmez..
Boşuna kendine stres yapma..
Gebesin tadını çıkar mutluluğunu yaşa lütfen..
Şuan stresli değilim kan tahlilimi beklerken endişeliydim sonucu görünce rahatladım çok şükür

Back