- 2 Temmuz 2023
- 1.253
- 637
- 43
- 26
- Konu Sahibi denizperisii
Kaçıncı haftalarda gördünüz yazabilir misiniz kızlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı haftadasınız bir de Kese mi, hadi inşallahyarın kontrolüm var nasipse görebilirsem haber vereceğim![]()
Evet geçen hafta cuma günü transfer sonrası 14. Günüm de 1100 lerde çıktı beta daha istemediler kan sonra randevu oluşturdukKaçıncı haftadasınız bir de Kese mi, hadi inşallah![]()
Kaçıncı haftalarda gördünüz yazabilir misiniz kızlar![]()
Kalp atışını ne zaman duydun canım ben kese için gittiğimde 5+2 olacak inşallah görürüm6+2 de gördüm canım![]()
Kalp atışını ne zaman duydun canım ben kese için gittiğimde 5+2 olacak inşallah görürüm![]()
Ah ne güzel canım Sağlıcakla kucağına al inşallah darısı banaBen kese için ayrı gitmedim canım direk 6. Haftada ikisini gördüm sende inşallah güzel haberler alırsın![]()
5+5 keseKaçıncı haftalarda gördünüz yazabilir misiniz kızlar![]()
5+3 kese, 6+3 kalp atışı duymuştum:)Kaçıncı haftalarda gördünüz yazabilir misiniz kızlar![]()
5+5 kese
6+5 kalp atışı
Ah maşallah kızlar5+3 kese, 6+3 kalp atışı duymuştum:)
İlk başlarda öyle oluyor, yavaş yavaş hamileliğe de alisiyorsunuz. Sonra doğuyor, yine bir zorlanma dönemi oluyor. Sonra ona da alışıyorsunuz :)) sağlıkla gelsinAh maşallah kızlarbana da dua edin ne stresliymiş bu süreçler
![]()
Maşallah umarım gümbür gümbür kalp atışını da duyarsınız darısı da bana4+6 da vajinal ultrasonla zar zor 4 mm
5+5te karından ultrasonla 13.5 mm
Haftaya 6. Haftanın sonlarına doğru da bebiş ve kalp atışı inşallah![]()
Amin inşallahMaşallah umarım gümbür gümbür kalp atışını da duyarsınız darısı da bana![]()
Merhaba keseyi gördünüz müEvet geçen hafta cuma günü transfer sonrası 14. Günüm de 1100 lerde çıktı beta daha istemediler kan sonra randevu oluşturduk![]()
Hadi bakalım güzelce geçsin inşallah yazarsınız burdan daYarım saat sonra randevum![]()
Çok şükür Allah’ıma kesemizi gördük yolk oluşmuş bebeğimi ve kalbini haftaya bugün duyacağız inşallahHadi bakalım güzelce geçsin inşallah yazarsınız burdan da![]()
Bin şükür çok sevindim canım inşallah darısı banaÇok şükür Allah’ıma kesemizi gördük yolk oluşmuş bebeğimi ve kalbini haftaya bugün duyacağız inşallah![]()