KESE VE BEBEK UYUMSUZ

HiMom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
656
1.123
63
Merhaba arkadaşlar 2 senenin sonunda mucizemiz geldi ve hamile olduğumu öğrendim doktora gittik 6 haftalık kese var yolk kesesi var bebek henüz gözükmedi dedi bu hafta gittik kese 7 hafta 3 gün bebek 6 hafta 3 gün kalp atışlarını duyduk elhamdüllilah kese ve bebek uyumsuz bu toparlayadabilir geride de kalabilir dedi ben haftaya bebeğim 7 hafta olunca geri mi diyeceksiniz dediğimde hayır gelişmesi iyi derim dedi anlayamadım bu durumu yaşayan sonra eşitlenen var mı bu durum sıkıntılı mı başına gelen varsa cevaplarsa çok sevinirim

Hayırlı olsun normal bir durum gelişimi toparlayabilir yediklerinize dikkat edin sigara alkol kahve kullanmayin ve kullanilan yerde durmayin

Merhaba bizde de durum aynı kese ile hafta uyuşmuyor, gebeliğiniz nasıl ilerliyor?

Merhaba bizde de durum aynı kese ile hafta uyuşmuyor, gebeliğiniz nasıl ilerliyor?
Merhaba sizi çok iyi anlıyorum normal şekilde kendi hesaplandığı tarihte ilerliyor bebeğim yani 1 hafta geri dedikleri 1 hafta geç döllenme ve adet tarihi buna göre değiştirdi doktorum bebeğiniz o zaman haftasıyla uyumlu oluyor. İlk gittiğimiz doktor bizi çok korkuttu ama bu doktorumuz şükür ki bunların normal olduğunu bebeğin geliştiği sürece her şeyin normal olduğunu söyledi her gün acaba büyüyor mu diye düşünmeden edemiyorum ama stres yapmayın ve hamile olduğunuz için keyfine bakın bunu zor yaşayan bilir bende öyleyim sizi anlıyorum ama minnaklarımızı kucağımıza sağlıkla alalım inşallah stres yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…