Kese var, yolk sac var ama bebk yok :((((

HurremSultan

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.435
1.129
42
Kızlar Merhaba,
Son regl tarihim 1 Temmuz bugün itibariyle 7+0 hamileyim baştan herşey yolundaydı geçen hafta 5+5 te Vaginal ultrasonda kese 10’25 olarak izlendi 5+0 olarak hesaplandı regl tarihine göre 5 gün geriden geliyordu. 8 gün sonra bugün yapılan Vaginal ultrasonda kese 16 mm ve yolk kese oluşmuş ancak embriyo ve kalp atışı görülmedi , Dr 2-3 sonra bakılıp kürtaj ile sonlandıralım dedi internette 10. Hafta da bile kalp atışının Çıktığı yazılı olduğu tecrübeler var. Kese hala geri görünüyor. 6 haftanın Başında gibi görünüyor.Bu nedenle alınsın denildi bu gebeliğin gelişme ve yaşama ihtimali yok mu ? Biraz daha beklenmesi sonucu değiştirir mi ? Dün bakılan Bhcg 20.900 çıktı progestan 40 çıktı kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum ama bir ağrım ya da kanamam yok, ne önerirsiniz, beklemek durumu değiştirir mi yoksa aldırmalı mıyım ? Böyle şeyler yaşayan var mı lütfen desteğinize çok ihtiyacım var. Böyle şeyler yaşayanlar bilgi verin bana :KK43: :KK43:

canım inşallah geç döllenmedir. adetlerin düzenli miydi? benim de kese 11,7 mm çıkı 5+6 dediler ama sata göre 3 hafta geri benim. vajinal bakılmadı. yolk sac da yok embriyo da :KK43: 10 gün sonra gel dediler bana. bence dr a senin için bi zararı olup olmadığını sor 10 gün falan daha beklemenin.

1-2 gün oynama ile düzenli sayılır ama geç döllenme değil maalesef :KK43: çünkü tedavi ile oldu, ilişki zamanı belli ve sonrasında da olmadı zaten dolayısı ile ne yazık ki umutlanamıyorum. Bekliyorum belki belki nokta kadar bir ihtimal vardır diye ama beklemenin tek zararı psikolojik diyor dr süre uzadıkça çok yıpranırsın diyor :KK43: Bilmiyorum içim kötü umutsuzluk hat safa da tarihlerimiz yakınmış seninle benimde doğum tarihi 06/04 görünüyordu, öyle çok plan yapıp hayal kurmuştum ki, nasipten ötesi olmuyor, inşallah mutlu haberler verebiliriz. Bebeklerimizin nasibinde varsa sağlıkla doğacaklar ama bu dünya yoksa nasiplerinde biz ne yapsak boş zaten...Ama yukarıdan bakılan ultrason yanıltıcı olur bence alttan baktır o zaman çok daha net ve doğru veriler görünüyor. ilk gün bana da yukarıdan baktı yolk kese bile yok dedi, ertesi gün gittim içim rahat etmedi alttan bakın dedim, onda yolk sac gördü ama çok geri de dedi, bunun yanında 1-2 mm bile olsa bebeği görmemiz lazımdı. dünya başıma yıkıldı sanki... şaşkınlıktan doğru dürüst soru bile soramadım. Bir kaç gün belki 1 hafta bekleyip öyle gideceğim dr a ama sen alttan muayene için git bence

X