kese var embriyo yok..YARDIM

pinarrrr86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
7
0
36
Afyon
merhaba hanımlar 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim beta hcg değerim 1.haftada 17.58 çıktı ıkı gun sonra dr gıttım tekrar tahlıl yaptırdım bu sefer beta hcg 42.82 çıktı dr 2 hafta sonra kontrole gel dedı.bugun gıttım dr 5 hafta 3 gunluk olduğunu söyledi kese var ama içinde embriyo yok yüksek ihtimalle bebek ölmüş olabilir :53:perşembe tekrar gel dedı.kesenın boyutu üstten 7.7mm altdan 8.8mm belırlendı.fakat bu haftalarda kalp atışlarını duymamız gerektiğini söyledı ama bız duyamadık.ne yapcağımı bılmıyorum tedırgın bır şekilde perşembeyı beklıyorum acaba gebelığım devam edıyormu yardımcı olunuz.tşk

8. Haftaya kadar bir çok doktor bu konularda yanıla bilir..bebeğin kalp atışlarını duyamaya bilir... Ugs makinesi kaliteli değildir...vs vs çok etken var... Biraz gaha bekle başka bi doktora git... Içini ferah tut önce..çünkü gerçekten kader... Rabbim yolllucaksa sana minişini... Kim nederse desin gelir...güzel haberlerle gel inş...sakın stres yapma...

mrb, bendede iki kese görümüstü fakat biri bostu digerinde kalp atisi vardi.bos olani vücut kendisi kanama ile atar dedi doktor, 3 hafta sonra kontrole gittigimde ikiz oldugunu ögrendik iki kalp atisi vardi..

İyi haberler alırsın inşallah, acaba doktorun dış gebelikten şüphelendimi? yani dış gebelikte kese oluyormuş ama embriyo rahim dışında oluyormuş

İyi haberler alırsın inşallah, acaba doktorun dış gebelikten şüphelendimi? yani dış gebelikte kese oluyormuş ama embriyo rahim dışında oluyormuş

canım dıs gebelikte kese de gózükmez ben bır ay önce dıs gebelıkten amelıyat oldum 8 haftalık hamıle olmama ragmen ne kese göründü ne de baska bısı en son gıttıgımde rahımde su ve kanama vardı.
5 haftalıkten kese görünür ama kalp atısları ıcın erken bence ablamın 6 haftaliktı kesesı zor görüldü 15 gün sonra kese ve kalp atısları duyuldu sen gónlünü ferah tut arkadasım Rabbım onu nasıp ederse hıc bı güc buna engel olamaz.

arkadaşlar inşallah dediğiniz gibi olur çok korkuyorum dr bana 5haftalık diyor ama bana 5haftadan daha küçük geliyor perşembe günü belli olur inşallah herşey lütfen dua edin benim bebeğim için

benzer bir durum var bende de
kese var ama içinde kalp atışı yok dedi
yani duyulma değil embriyodan bahsetti sanırım
sizin sonuç ne olmuştu acaba?

hiç cevap gelmedi!
aynı derdi yaşayanlar olabilir yazayım yine de
gittik çok şükür kese de embriyo da görüldü
küçük olduğu için geç döllenme olduğu için görünmemiş yani..

Back
X