Kese var bebek yok

Akturk25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
44
10
29
Bugün özele gittim muayeneye , kese var dedi 5+3 veya 5+5 dedi hatırlayamıyorum üzüntüden. 9 mm kese varmış sol tarafa yerleşmiş . Doktor bir sorun yok dedi ama benim içim içimi yiyor yarın da devlet hastanesinde randevum var . Normal mi bu ?

Son düzenleme:
normak. benim de 5+3te sadece kese vardı. yolk bile yoktu. 6+6da bebiş gördük fasülyeye benziyordu 🙄🙄 endişe etmeyin yani normal

Bugün özele gittim muayeneye , kese var dedi 5+3 veya 5+5 dedi hatırlayamıyorum üzüntüden. 9 mm kese varmış sol tarafa yerleşmiş . Doktor bir sorun yok dedi ama benim içim içimi yiyor yarın da özelde randevum var . Normal mi bu ?
Stres yapmayın normal bende de aynısı oldu bir kaç hafta sonra bebegi de kalp atışlarını da duyarsınız insaAllah

Bugün özele gittim muayeneye , kese var dedi 5+3 veya 5+5 dedi hatırlayamıyorum üzüntüden. 9 mm kese varmış sol tarafa yerleşmiş . Doktor bir sorun yok dedi ama benim içim içimi yiyor yarın da özelde randevum var . Normal mi bu ?
Normal içinizi ferah tutun.Kalp atışı en erken 6.haftada duyulur 8.haftaya kadar bekleyen doktorlarda var.

Kız neye üzüldün daha yavrunun kesesi anca olusmus 😊 bende 6+0da hicbirsey yok demişti 6+6da gördüm kalbini de duydum şükür, beş hafta erken daha bı 4 hafta daha yolu var oluşması için, inşallah sonraki kontrolde görürsün 😍

Kız neye üzüldün daha yavrunun kesesi anca olusmus 😊 bende 6+0da hicbirsey yok demişti 6+6da gördüm kalbini de duydum şükür, beş hafta erken daha bı 4 hafta daha yolu var oluşması için, inşallah sonraki kontrolde görürsün 😍
Yaa çok mutlu oldum yorumunuza içime su serptiniz çok teşekkür ederim ♥️ Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin eğer doğum yapmadıysanız henüz 🥰

İçinizi ferah tutun. Benzer durum yaşadım. Bazı aletlerde belli bir büyüklüğe ulaşmadan çok net gözükmüyormuş zaten. Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.

Yaa çok mutlu oldum yorumunuza içime su serptiniz çok teşekkür ederim ♥️ Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin eğer doğum yapmadıysanız henüz 🥰
Sağolasın canım benim hamileyim şimdi yine, sağlıcakla dogururuz inşallah 😊 ❣️

İçinizi ferah tutun. Benzer durum yaşadım. Bazı aletlerde belli bir büyüklüğe ulaşmadan çok net gözükmüyormuş zaten. Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim . 🧿♥️ Rabbim cümlemize sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin inşaAllah 🥰🌺 Gerçekten yazdıklarınızı okumak ilaç gibi geldi şu an

X