Kese var bebek yok

Bana dış gebelik değilde boş gebelik denildi kendimi o kadar yıprattım ki bebek yok diye bide ona zor kavuştuk 14 aylık evliyim acaba embriyo geç görünürmü yani bebek geç görünürmü sadece kalp atışı değil

Gorulur canım Bı kac gune kalp atışınıda duyarsın senın daha cok yenı belkıde gec dollenme bilemezsin o yuzden Bı hafta oynar arada stres yaparsın biliyorum ama bu dünyada alcak nefesı varsa elbet alacaksın kucagına benım 2 tane düşügüm oldu 3. De aldım kucagıma suan 2 aylık alaha sukur bnde cok zor gunler yasadım ınsalah sen sıkıntısız guzel bir gebelik yaşarsın bırde olumsuz Bı durumda baska doktora da gözük tek Bı doktorla kalma

Teşekkür ederim canım 3 doktora 4 ultrasona girdim bitanesi direk boş dedi diğerleri görülmeye bilir bekleyelim dedi cuma günü kontrolüm var dua ediyorum görülür inşallah diye allahtan umut kesilmez rabbim inşallah vardırda bana bağışlar sağlıklı hayırlı bi şekilde inşallah

Canım sağlıksız gebeliktir muhtemelen benimde öyleydi 8 ağustosta düşük yaptım bende kanamam başladı da allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…