Kese var bebek yok

Cnm anlayabiliyorum senı ınsanın aklına neler gelıyo ama bak kese gozukmus dis gebelik degıl kesenin boyutuda ıyı herkeste farklıdır bebek kalp atışı haftası 6.haftadan 8.haftaya kadar yolu var doktorlar karından goremedıgınde Dırek dış gebelik diyor belirli bu artıs olması lazım sıkma canını ınsalah guzel haberler verıeısın bıze
Bana dış gebelik değilde boş gebelik denildi kendimi o kadar yıprattım ki bebek yok diye bide ona zor kavuştuk 14 aylık evliyim acaba embriyo geç görünürmü yani bebek geç görünürmü sadece kalp atışı değil

Bana dış gebelik değilde boş gebelik denildi kendimi o kadar yıprattım ki bebek yok diye bide ona zor kavuştuk 14 aylık evliyim acaba embriyo geç görünürmü yani bebek geç görünürmü sadece kalp atışı değil
Gorulur canım Bı kac gune kalp atışınıda duyarsın senın daha cok yenı belkıde gec dollenme bilemezsin o yuzden Bı hafta oynar arada stres yaparsın biliyorum ama bu dünyada alcak nefesı varsa elbet alacaksın kucagına benım 2 tane düşügüm oldu 3. De aldım kucagıma suan 2 aylık alaha sukur bnde cok zor gunler yasadım ınsalah sen sıkıntısız guzel bir gebelik yaşarsın bırde olumsuz Bı durumda baska doktora da gözük tek Bı doktorla kalma

Gorulur canım Bı kac gune kalp atışınıda duyarsın senın daha cok yenı belkıde gec dollenme bilemezsin o yuzden Bı hafta oynar arada stres yaparsın biliyorum ama bu dünyada alcak nefesı varsa elbet alacaksın kucagına benım 2 tane düşügüm oldu 3. De aldım kucagıma suan 2 aylık alaha sukur bnde cok zor gunler yasadım ınsalah sen sıkıntısız guzel bir gebelik yaşarsın bırde olumsuz Bı durumda baska doktora da gözük tek Bı doktorla kalma
Teşekkür ederim canım 3 doktora 4 ultrasona girdim bitanesi direk boş dedi diğerleri görülmeye bilir bekleyelim dedi cuma günü kontrolüm var dua ediyorum görülür inşallah diye allahtan umut kesilmez rabbim inşallah vardırda bana bağışlar sağlıklı hayırlı bi şekilde inşallah

Arkadaşlar 6+3 de kese görünüyor fakat yolk sac ve bebek görünmüyo ultrasona göre de 6 haftalık görünüyo kesem 3 ultrasonda da aynı gün aynı çıktı bebek görünmüyor devlet hastanesinde sağlıksız gebelik denildi özel hastanede erken olabilir 2 hafta bekleyelim dedi ne yapacağımı bilmiyorum ilk gebeliğim çok korkuyorum başına böyle şeyler gelip kesesini sonradan görmüş olanlrı duymaya çok ihtiyacım var.
Canım sağlıksız gebeliktir muhtemelen benimde öyleydi 8 ağustosta düşük yaptım bende kanamam başladı da allah yardımcın olsun

X