Kese var bebek yok

Sen en son ne zaman gittin kaç haftalık ti ve doktor ne dedi
Ayın 14 ünde gittim 18 mm kese ve yolk sac vardı 6+5 falandim sanırım ilk kez üstten bakıldı ve farklı hastaneydi.Hep vajinal bakilmisti şimdiye kadar ve aletler çok farkediyor.Haftaya kalp atışlarını duyarız dedi doktor

bence sen doktoru degistir daha iyi doktor arastirip bakin .insaAllah bos gebelik degildir 2 gune bi kan degerine bak yukseliyirsa iyi ye isaret

Merhaba benim de aynı sata göre 9+1 ultrasona göre 6+6 haftalik kese.yolk sac gözüktü 18mm fakat bebek gözükmedi. Beta hcg on bin üstündeydi en son. Kanamam yok agrım yok ama bebek gözükmedi ne yapacağımı bilmiyorum ne kadar beklemem gerektiğini profesör e cıkmayı düşünüyorum. Benim gibi daha ne kadar insan var bu sorunu yasayan sonra dan sorunu gecen bebeğin i gören.

Vajinal baktır. Geç döllenme olabilir. Benim 8 haftalıkken bile görünmemişti karından. Vajinalde göründü

Arkadaşlar 6+3 de kese görünüyor fakat yolk sac ve bebek görünmüyo ultrasona göre de 6 haftalık görünüyo kesem 3 ultrasonda da aynı gün aynı çıktı bebek görünmüyor devlet hastanesinde sağlıksız gebelik denildi özel hastanede erken olabilir 2 hafta bekleyelim dedi ne yapacağımı bilmiyorum ilk gebeliğim çok korkuyorum başına böyle şeyler gelip kesesini sonradan görmüş olanlrı duymaya çok ihtiyacım var.

Benim de böyle ilerlemişti ve maalesef bebegimin meğer kalbi durmuş gelişmemiş kürtaj oldum iki ay önce. Çok zor günlerdi Allah kimseye yasatmasin

Yine de her ihtimale karşı siz bekleyin 2hafta dedikleri gibi.. sonradan acaba dememek icin

Cnm önemli olan kan degerin eğer 2000 veya küsür ıse vajinadan keseyi görür 5000 ve üstü karından rahatlıkla görür keseyi bebekte allahın ıznıyle on gun ıcınde rahatlıkla görülür yanı senın kan takibin yapılması lazım düzenli artıyorsa sorun yoktur doktor evham yaptırır Banada demişti kese göremeyince kan degerim 197 dis gebelik olabılr dedı tecrübeli olmasam kararlar baglardım on gun bekledım ben sıkma canını alahım ol desin yeterkı ınsalah rabbım hakkınızda hayırlısını nasıp etsin

Sağolun teşekkür ederim benim reglim 6 gün geçince idrar testim pozitif çıktı bi gün sonra kan testi yaptırdım 3 bin çıktı karından görülmedi bir hafta sonra karından gördük 6 haftalıkken kesemi ama bu o gün farklı bi hastaneye gittim bi devlet hastanesine kesemi daha bugün gördüm dememe rağmen şimdiye kadar bebeğide kalp atışınıda duymamız lazımdı sağlıksız gebelik o ne dedim boş gebelik dedi harab oldum ağlamaktan bursada yaşıyodum apar topar aynı gün annemin yanına istanbula gittim buradada bakıldım evet bebek yok ama kese 13 mm 25 mm olduğunda bebeği görebiliriz dedi şimdi sevinemiyorum bile sonu kötü olur diye o doktorun konuşmasından dolayı

Cnm anlayabiliyorum senı ınsanın aklına neler gelıyo ama bak kese gozukmus dis gebelik degıl kesenin boyutuda ıyı herkeste farklıdır bebek kalp atışı haftası 6.haftadan 8.haftaya kadar yolu var doktorlar karından goremedıgınde Dırek dış gebelik diyor belirli bu artıs olması lazım sıkma canını ınsalah guzel haberler verıeısın bıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…