Kese var bebek yok

Hafsazeynep

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
128
33
31
Meraba arkadaslar size bir sorum olacak
Ben 20 ay sonra kendiliginden hamile kaldim. 6+1haftalik hamileyim bugun doktora gittik kese 13mm olmus fakat bebekde yok yolk sac keseside yok. Doktor bir haftaya ya kendi duser ya da kurtajla keseyi aliriz cunki bos gebelik gibi gozukuyor dedi. Cok uzgunuz. Bebeginizi kacinci haftada gordunuz ve ya yolk sac kesesini? Lutfen yardimci olun.

Önce hcg takibi yapmalı iki gün arayla düşüşe geçmişmi diye.
Eğer boş gebelikse düşecektir değilse yükselecektir.
Devlet hast. İse ultrasonu göstermez bu haftada.
Özel hast. İse cihazı iyiyse görünür varsa bebek.
Hcg düşüşe geçmeden kürtaj kararı alamaz.
İki ay önce aynısını yaşadım bu dediklerim yapıldıktan sonra karar verildi. Hcg düşüyordu bende kese bozulmuyordu.
Kürtaj oldum.
Inşallah iyi sonuçlanır seninki.
Dr. Hcg takip yapmadan nasıl karar veriyor oda garip.
Başka dr sor istersen.

Cok tesekkur ederim cevabin icin bende oyle yapicam. 5 haftalikken gittimiz doktora gidecez. Ikisinin verdigi usg fotograf kalitesi farkli zaten. Hcg takibi yapilmadi. Hatta gebeligide direk ultrasonda ogrendik hcg degerimize hic bakilmadi. Kesenin buyuklune gore bebekde olmasi lazimmis simdiye kalp atisida olmali imis. 1 hafta hem vajinal hem alttan bakip yoksa sonlandiracakmis

Önce hcg takibi yapmalı iki gün arayla düşüşe geçmişmi diye.
Eğer boş gebelikse düşecektir değilse yükselecektir.
Devlet hast. İse ultrasonu göstermez bu haftada.
Özel hast. İse cihazı iyiyse görünür varsa bebek.
Hcg düşüşe geçmeden kürtaj kararı alamaz.
İki ay önce aynısını yaşadım bu dediklerim yapıldıktan sonra karar verildi. Hcg düşüyordu bende kese bozulmuyordu.
Kürtaj oldum.
Inşallah iyi sonuçlanır seninki.
Dr. Hcg takip yapmadan nasıl karar veriyor oda garip.
Başka dr sor istersen.
Bu arada senin icinde cok uzuldum. Bugunki yasadigim sey cok kotuydu rabbim kimseye yasatmasin. Sanada tez zamanda saglikli gebelik nasip olsun

Vajinal de baktı mı sadece karından mı bakıp göremedi. Benim de 5+6 da boştu. Sonra 7+3 te gittim. Kalp atışlarıyla gördük. Bazen ultrasondan dolayı da görünmeyebilir. İnşallah vardır sizin de.

Vajinal de baktı mı sadece karından mı bakıp göremedi. Benim de 5+6 da boştu. Sonra 7+3 te gittim. Kalp atışlarıyla gördük. Bazen ultrasondan dolayı da görünmeyebilir. İnşallah vardır sizin de.
Biraz olsunnicim rahatladi bu arada belki bizimde sonradan gorulur. Sana da saglikli bir sekilde kucagina almak nasip olsun

Yok sadece karindan bakti. 1 hafta sonra bakcamis alttan
Karından bakıp 13mm görmüş bide içi boş diyor avanakmı ne. Alttan baksa demekki bebeği görecek.
Karından görünmez tabi dr değiştir bacım.
İnan çok sıkıntılı dönem gecirdim vardı yoktu.
Dr tecrubesi önemli bunda iş yok söylim.
On çeşit dr gördüm nerddeyse artık çözdüm olayı diyebilirim.
Senin hiçbişeyin yok dedi dersin.
Üzülme için rahat olsun.

Karından bakıp 13mm görmüş bide içi boş diyor avanakmı ne. Alttan baksa demekki bebeği görecek.
Karından görünmez tabi dr değiştir bacım.
İnan çok sıkıntılı dönem gecirdim vardı yoktu.
Dr tecrubesi önemli bunda iş yok söylim.
On çeşit dr gördüm nerddeyse artık çözdüm olayı diyebilirim.
Senin hiçbişeyin yok dedi dersin.
Üzülme için rahat olsun.
Insallah oyle olur canim cok tesekkur icim rahatladi. Sonu guzel olsun insallah

Size birşey soracagim sorun degilse. 5+6 iken yani kese boşken keseniz kaç mm idi

Ultrason kağıdına baktım canım ama yazmıyor. Beklemek çok zor biliyorum. Stres yapmamaya çalış. İnşallah bir dahaki gidişinde görücen bebişini.
İnşallah gerçekten arık dayanamıyorum bi var galiba diyorum bi yok olsa çıkarı diye agliyorum. Sinirleim alt üst oldu. Her gün düzenli ictgim folic aidimi bile unutmusum yeni içtim

Cok tesekkur ederim cevabin icin bende oyle yapicam. 5 haftalikken gittimiz doktora gidecez. Ikisinin verdigi usg fotograf kalitesi farkli zaten. Hcg takibi yapilmadi. Hatta gebeligide direk ultrasonda ogrendik hcg degerimize hic bakilmadi. Kesenin buyuklune gore bebekde olmasi lazimmis simdiye kalp atisida olmali imis. 1 hafta hem vajinal hem alttan bakip yoksa sonlandiracakmis
5+5 de ben sadece kese gördüm. ne yolk vardı ne başka bişey 6+5 de karıdnan ultrasonda kalp duyulmadı vajinalde duyuldu.. 6+1 de sadece kese normal bence. özellikle ultrason karından ise çok normal. bence biraz bekleyin. 7. haftadan sonra kese gören 8. haftadan sonra kalp duyan çok kişi var bu forumda. hemen vazgeçmeyin umutsuzluğa kapılmayın...

İnşallah gerçekten arık dayanamıyorum bi var galiba diyorum bi yok olsa çıkarı diye agliyorum. Sinirleim alt üst oldu. Her gün düzenli ictgim folic aidimi bile unutmusum yeni içtim
Bi kan testi yaptır istersen canım. Bugün ve 2 gün sonra bir daha yaptırırsın. Değer artışı normalse rahatlarsın. Bir hafta bekleme istersen.

Meraba arkadaslar size bir sorum olacak
Ben 20 ay sonra kendiliginden hamile kaldim. 6+1haftalik hamileyim bugun doktora gittik kese 13mm olmus fakat bebekde yok yolk sac keseside yok. Doktor bir haftaya ya kendi duser ya da kurtajla keseyi aliriz cunki bos gebelik gibi gozukuyor dedi. Cok uzgunuz. Bebeginizi kacinci haftada gordunuz ve ya yolk sac kesesini? Lutfen yardimci olun.
Ne oldu durumunuz?

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var .ben sata göre 8 haftalık hamileyim ultrasona göre 7 hafta. Kese var yolk sac var ama henüz bebek yok 6+5 de gitmiştim en son. Kesem 19 mm . Acaba boş gebelik olabilir miyim

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var .ben sata göre 8 haftalık hamileyim ultrasona göre 7 hafta. Kese var yolk sac var ama henüz bebek yok 6+5 de gitmiştim en son. Kesem 19 mm . Acaba boş gebelik olabilir miyim
Hemen kötü düşünme!kese 20-25 mm olmadan embriyo görünmüyor.Haftaya görürsün

X