- 18 Haziran 2019
- 317
- 186
- 53
- Konu Sahibi Melodilove
-
Kuzum benim doktora gittiğimde kese bile yoktu.kanama alanı vardı sadece.10 gun bekledim dış gebelikten supelenmisti doktor.10 gün sonraki muabemde hem bebek hem.kese hemde kalp.atisibi duydum.simdide kızım 20 aylık.gec dolllenme ol mustur büyük.ihtimal.kese yokken 2700 çıkmıştı kanda hcg.progestan 200 Lugu fitil olarak kullan ayaklarının altına yastık koy ve sürekli dinlen.Gerisi taktir ilahi.Merhhaba arkadaslar bundan 1 hafta önce hmile oldugumu öğrendim 7-8 gün gecikmem vardı 3-4 gun sonrada betam 2500 çıktı yani 10 gün gecikme üzerine , herneyse ve sata göre bebek 6 haftalık cıkıyordu kalp atısını duyarım diye doktora bi hevesle gittik ki , malesef kese var bebek yok üzerindede kan alanı var dedi ayrı bı kesede birde hafta olarak 4 haftalık cıktı o kadar moralum bozuldu ki aglammak icin zor tuttum ama şuan uyuyamıyorum aglamaktan ,doktorum gayet normal fln dedi moralım bozulunca ama eve gelır gelmez arastırdım ki düşük riski olabilirmiş , şimdi bebeğin haftasına göre kücük olduğuna mı uzuleyım, kesenin var olup bebeği göremeeme mi üzüleyim yoksa o kan kesesinin bir zararı olabilmesinemi kafayı yiyecegimikinci cocuk olucak ilkinde direk gittim kalbini duydum sorunsuz bı gebelik geçirdim nolur bilgisi olan varsa beni aydınlatın uyuyamıyorum bir sonraki randevum taaa 8gün sonra
Doktorum dış gebelik değil dedi ama bebegi goremedik hic progestandanda bahsetmedi dün hıc uyuyamadım sabahladım aşırı stres yaptım bi iki kez daldıgımda hep düşük yapıyordum ve sıcrayarak uyandım bı arkadasımında kesesi gorunup bebek yoktu ama onun kanama alanı fln cıkmamıstı sımdı cınsıyeti kız cıkıyor bama seninde kız olabılır kızlar gec döllenıyor fln dedi ama benim icib suan var olup saglıklı olması önemliKuzum benim doktora gittiğimde kese bile yoktu.kanama alanı vardı sadece.10 gun bekledim dış gebelikten supelenmisti doktor.10 gün sonraki muabemde hem bebek hem.kese hemde kalp.atisibi duydum.simdide kızım 20 aylık.gec dolllenme ol mustur büyük.ihtimal.kese yokken 2700 çıkmıştı kanda hcg.progestan 200 Lugu fitil olarak kullan ayaklarının altına yastık koy ve sürekli dinlen.Gerisi taktir ilahi.
Şimdiki durumunuz nedir daha sonra kontrol e gidip gördünüz mü bebeği benimde perşembe günü 6 hafta da görünmedi yarın randevum var ve içim içimi yiyor boş gebelik mi diye.Doktorum dış gebelik değil dedi ama bebegi goremedik hic progestandanda bahsetmedi dün hıc uyuyamadım sabahladım aşırı stres yaptım bi iki kez daldıgımda hep düşük yapıyordum ve sıcrayarak uyandım bı arkadasımında kesesi gorunup bebek yoktu ama onun kanama alanı fln cıkmamıstı sımdı cınsıyeti kız cıkıyor bama seninde kız olabılır kızlar gec döllenıyor fln dedi ama benim icib suan var olup saglıklı olması önemli
Benım randevum carsamba canım o gun belli olucak ama aynı senın durumdayım icim icimi yıyor varmı yokmu dıyeŞimdiki durumunuz nedir daha sonra kontrol e gidip gördünüz mü bebeği benimde perşembe günü 6 hafta da görünmedi yarın randevum var ve içim içimi yiyor boş gebelik mi diye.
İnşallah görürsünüz. Ben bugün gittim kese büyümeye devam etti 23 mm olmuş ama yine hiçbişey göremedi 3 gün daha bekleyelim dedi. 6+4 çıktı haftasıBenım randevum carsamba canım o gun belli olucak ama aynı senın durumdayım icim icimi yıyor varmı yokmu dıye
Canım çok geçmiş olsun üzüntünü çok iyi anlıyorum ben kendi tecrübemi paylaşıcam seninleMerhhaba arkadaslar bundan 1 hafta önce hmile oldugumu öğrendim 7-8 gün gecikmem vardı 3-4 gun sonrada betam 2500 çıktı yani 10 gün gecikme üzerine , herneyse ve sata göre bebek 6 haftalık cıkıyordu kalp atısını duyarım diye doktora bi hevesle gittik ki , malesef kese var bebek yok üzerindede kan alanı var dedi ayrı bı kesede birde hafta olarak 4 haftalık cıktı o kadar moralum bozuldu ki aglammak icin zor tuttum ama şuan uyuyamıyorum aglamaktan ,doktorum gayet normal fln dedi moralım bozulunca ama eve gelır gelmez arastırdım ki düşük riski olabilirmiş , şimdi bebeğin haftasına göre kücük olduğuna mı uzuleyım, kesenin var olup bebeği göremeeme mi üzüleyim yoksa o kan kesesinin bir zararı olabilmesinemi kafayı yiyecegimikinci cocuk olucak ilkinde direk gittim kalbini duydum sorunsuz bı gebelik geçirdim nolur bilgisi olan varsa beni aydınlatın uyuyamıyorum bir sonraki randevum taaa 8gün sonra
Merhaba durumunuz nedir gordunuzmu bebisinizi ayni durum bende var suan cuma gunu baska bir dr da randevum varŞimdiki durumunuz nedir daha sonra kontrol e gidip gördünüz mü bebeği benimde perşembe günü 6 hafta da görünmedi yarın randevum var ve içim içimi yiyor boş gebelik mi diye.
Malesef kürtaj olmak zorunda kaldım bebek yoktu. Geç cevap için kusura bakmayın eskisi gibi girmiyorum.Merhaba durumunuz nedir gordunuzmu bebisinizi ayni durum bende var suan cuma gunu baska bir dr da randevum var
Canım merhaba, şuan aynı şeyi ben yaşıyorumMerhhaba arkadaslar bundan 1 hafta önce hmile oldugumu öğrendim 7-8 gün gecikmem vardı 3-4 gun sonrada betam 2500 çıktı yani 10 gün gecikme üzerine , herneyse ve sata göre bebek 6 haftalık cıkıyordu kalp atısını duyarım diye doktora bi hevesle gittik ki , malesef kese var bebek yok üzerindede kan alanı var dedi ayrı bı kesede birde hafta olarak 4 haftalık cıktı o kadar moralum bozuldu ki aglammak icin zor tuttum ama şuan uyuyamıyorum aglamaktan ,doktorum gayet normal fln dedi moralım bozulunca ama eve gelır gelmez arastırdım ki düşük riski olabilirmiş , şimdi bebeğin haftasına göre kücük olduğuna mı uzuleyım, kesenin var olup bebeği göremeeme mi üzüleyim yoksa o kan kesesinin bir zararı olabilmesinemi kafayı yiyecegimikinci cocuk olucak ilkinde direk gittim kalbini duydum sorunsuz bı gebelik geçirdim nolur bilgisi olan varsa beni aydınlatın uyuyamıyorum bir sonraki randevum taaa 8gün sonra
Merhaba , beni doktor her hafta cagırdı her hafta kontrol edildim 7 haftada yine görülmedi 8-9 da şükür direk kalbini dinledik kanama alanı verdiği fitillerle gecti biraz zor bir sürecti ama şükür atlattım şimdi ise oldum 33 haftalıkCanım merhaba, şuan aynı şeyi ben yaşıyorum
Kese var bebek yok 6+2 haftaligim.kanama alanı var dedi doktor.dusuk riskim var. Ne zaman bebeği gördünüz kanama alanı nasıl geçti. maşallah sağlıkla devam etmiş gebelik.hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah
Ayy canım çok teşekkür ederim ya o kadar içim ferahladi ki Allah senden razı olsun.cuma günü kontrol var.bebegi de görürüz inşMerhaba , beni doktor her hafta cagırdı her hafta kontrol edildim 7 haftada yine görülmedi 8-9 da şükür direk kalbini dinledik kanama alanı verdiği fitillerle gecti biraz zor bir sürecti ama şükür atlattım şimdi ise oldum 33 haftalıkbu arada genelde kız bebeklerde oluyormus , erkek bebekler erken görülürmüş yani ne kadar net bilgi bilemem ama bunu kime dediysem hep kızdır dediker dedikleri gibi nasıp olursa kızım olucak gecmıs olsun kendini üzme takma geçici bir durummuş , kanama alamı doğuma kadar görülen bile oluyormuş evet biraz risk var ama korkulacak bişey yok sadece biraz dikkat etmemiz gerekıyor kendini üzme inş goruceksin bebişini
Ben de şu anda aynı durumdayim. Salı günü 6+2 de kese var bebek yok kanama alanı çok fazla dedi. Haftaya kadar bebek görünmezse maalesef diye olumsuz konuştu. Kesem 14 mm di. Siz gördünüz galiba değil mi kalp atışını?Canım merhaba, şuan aynı şeyi ben yaşıyorum
Kese var bebek yok 6+2 haftaligim.kanama alanı var dedi doktor.dusuk riskim var. Ne zaman bebeği gördünüz kanama alanı nasıl geçti. maşallah sağlıkla devam etmiş gebelik.hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah
Evet çok şükür gördük 7+2 de cılız da olsa duyduk kalp atışını.benim hala kanama alanı var ama şükür devam ediyor sağlıkla..inşallah Allahım hayırlısıyla güzel sonuclar nasip etsin sana daBen de şu anda aynı durumdayim. Salı günü 6+2 de kese var bebek yok kanama alanı çok fazla dedi. Haftaya kadar bebek görünmezse maalesef diye olumsuz konuştu. Kesem 14 mm di. Siz gördünüz galiba değil mi kalp atışını?
Çok şükürEvet çok şükür gördük 7+2 de cılız da olsa duyduk kalp atışını.benim hala kanama alanı var ama şükür devam ediyor sağlıkla..inşallah Allahım hayırlısıyla güzel sonuclar nasip etsin sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?