3 yıllık evliyim 4.yılımıza girdik. İlk bir sene çocuk düşünmedi eşim borçlar bitince deyip durdu. Bir sene boyunca ben hiçbir iğne veya ilaçla korunmadım. Eşim doğal bişekilde korunuyordu. Bir sene sonrasında birden çocuk yapalım dedi ve ilk ay tuttu. İlk denememizde hamile kaldım. Fakat kanamam oldu ve düşük yaptım. Kanama yoluyla düşüğü tamamladım. 6 haftalıkdı düşük yaptıgım zaman. Kalp atışı falan daha duymamıştık. Buna ragmen çok üzüldüm. Tekrar hamile kalırsın dedi doktor. Bundan sonra hemen tutmadı 7-8 ay sonra tekrar hamile kaldım. İlki çabuk olunca bu 8 ay bana çok uzun geldi. Ve yine hamileydim. İkinci hamileliğimdi. Çok mutluydum. Doktor progestan ilacı vermişti. Ama 8 haftalıkken kese boş dedi. Boş gebelik bu dedi. Zehirler seni bian önce kürtaj yapmalıyız dedi. Bir hafta sonrasında yani 9 haftalıkken boş kese kürtaj ile alındı. Böylelikle ikinci hamileliğimde son buldu. Sonra üniversite hastanesinde genetik bölümüne gittik ve eşimde bende araştırıldık. 3 ay bir bekleme sonucuna kadar çocuk yapmadık. Zaten yıpranmıştım. Dinlenmem gerektiği söylendi. Sonuçlarımız temiz çıktı bir sıkıntı yetmedi kadın doğum hastahanesinde bikaç tetkik daha yapıldı ve bi kaç hafta da omu bekledik. Onlarda temiz çıktı. Ne bi ilaç ne bi iğne gereği duymadılarBundan 6 ay sonra yani kürtajdan 9 ay sonra tekrar hamile kaldım. Ama adetlerim bu düşük ve kürtajlardan sonra hep düzensizleşti. Sonra acile dayanılmaz bi kasık agrısı ile gittik ve acil doktoru 77.96 çıkan betahcg değerimi söyledi ve hamilesin dedi. Ertesi gün riskli kadın doğuma gittik oda artışa bakcaz dedi. 3 gün sonra sağlıkocagından baktık 483 çıktı. Doktor da Hamilesin dedi ve hemen kaydım yapıldı. Bir hafta sonra bidaha gel dedi. Gittim 5924 çıktı. Aile hekimim elimi sıkıp tebrik etti. Demekki artış güzelmiş ki doktorum tebrik etti. Bundan 3 günn sonra kadın doğuma gittik kese vardı ama son adet tarihine uymuyor büyüklüğü dedi. Geç tutmuştur belki dedi haftaya bidaha bakalım dedi. Beta hcg 9529 çıktı. Ve 8 gün sonra tekrar gittik. Son adet tarihine bakacak olursak 8 haftalık olması lazım ama görüntüye göre bu imkansız. Yumurtlamaya göre hesaplasak 6 haftalık olması lazım dedi. Ama yine kese boş dedi. Görünmesi lazımdı dedi. Beta hcg degerim 40392 çıktı. Değerlerim çok düşük yükselmiş. Bu yine boş gebelik dedi. Yine aynı doktordu zaten. Ne alttan baktı ne bişey yaptı. Progestaron degerinde düşük dedi 14.61 ama buna ragmen bişey yapmadı. Derhal başka bir doktordan randevu aldık. Yarın gitcez. Bu doktora sinir oldum. Benim umutlarımı kırmak için yer aradı sanki ve hiçbir çabası yoktu. Ben 3. Kez kayıp yaşıycam adamın umrunda değil tek derdi kürtaj yapmak. Çok uzun yazdığımın farkındayım. İçim çok dolu. Umarım birileri bunu okur ve cevaplar. Canım burnumda. Aglamaktan başım agrıdı.