- 26 Kasım 2020
- 45
- 46
- 38
- Konu Sahibi bittimbeceylan
-
İnşallah geç döllenmedir çok üzülüyorum elimde değilSıkmayın canınızı ben de çok üzülmüştüm belli olmaz geç döllenme olduysa belki 1 hafta sonra görünür.
Sizi çok iyi anlıyorum şuan ama boş gebelikse de zaten sağlıksız olacaktır o yüzden oluşamamıştır. Bir de şöyle düşünün hamile kalabiliyorsunuz demek ki bir daha olur.İnşallah geç döllenmedir çok üzülüyorum elimde değil
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederimSizi çok iyi anlıyorum şuan ama boş gebelikse de zaten sağlıksız olacaktır o yüzden oluşamamıştır. Bir de şöyle düşünün hamile kalabiliyorsunuz demek ki bir daha olur.
Benim ilk gebeliğim çift yumurta ikiziydi ilk ultrasona 6+2 de girmiştim. Biri 16mm biri 20mm di ikisinde de bebek görünmemişti. Tecrubesiz olduğumdan mıdır nedir hiç dert etmemiştim doktorum da gayet iyi 10 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi. Gitdim ikisinin de kalp atışını duydum. Sende stres yapmamaya çalış lütfenArkadaşlar bugün ilk muayeneye gittim keseyi gördü karından ultrasonla. Bebek görünmedi vajinal bakalım dedi idrarını yap gel dedi yapıp tekrar gittim tekrar vajinal ultrasonla baktı yine bebek görünmedi 1 hafta sonra yine gel dedi. Son adet 19 kasım. Var mı aynı durumu yaşayanlar?
Benim ilk gebeliğim çift yumurta ikiziydi ilk ultrasona 6+2 de girmiştim. Biri 16mm biri 20mm di ikisinde de bebek görünmemişti. Tecrubesiz olduğumdan mıdır nedir hiç dert etmemiştim doktorum da gayet iyi 10 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi. Gitdim ikisinin de kalp atışını duydum. Sende stres yapmamaya çalış lütfen
Merhaba bebek göründü mü sonuç nedir merak ettimİnşallah benim de öyle olur teşekkür ederim
Şuan aynı durumdayım gittiniz mi tekrar?Arkadaşlar bugün ilk muayeneye gittim keseyi gördü karından ultrasonla. Bebek görünmedi vajinal bakalım dedi idrarını yap gel dedi yapıp tekrar gittim tekrar vajinal ultrasonla baktı yine bebek görünmedi 1 hafta sonra yine gel dedi. Son adet 19 kasım. Var mı aynı durumu yaşayanlar?
Merhabalar. Sizin tüp bebek tedavisi ile mi olmuştu?Benim ilk gebeliğim çift yumurta ikiziydi ilk ultrasona 6+2 de girmiştim. Biri 16mm biri 20mm di ikisinde de bebek görünmemişti. Tecrubesiz olduğumdan mıdır nedir hiç dert etmemiştim doktorum da gayet iyi 10 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi. Gitdim ikisinin de kalp atışını duydum. Sende stres yapmamaya çalış lütfen
Merhaba sonuç ne oldu acaba merak ettimArkadaşlar bugün ilk muayeneye gittim keseyi gördü karından ultrasonla. Bebek görünmedi vajinal bakalım dedi idrarını yap gel dedi yapıp tekrar gittim tekrar vajinal ultrasonla baktı yine bebek görünmedi 1 hafta sonra yine gel dedi. Son adet 19 kasım. Var mı aynı durumu yaşayanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?