• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese var bebek yok 6+3 haftada

bittimbeceylan

Yol beni al yarime ver
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
43
46
38
Arkadaşlar bugün ilk muayeneye gittim keseyi gördü karından ultrasonla. Bebek görünmedi vajinal bakalım dedi idrarını yap gel dedi yapıp tekrar gittim tekrar vajinal ultrasonla baktı yine bebek görünmedi 1 hafta sonra yine gel dedi. Son adet 19 kasım. Var mı aynı durumu yaşayanlar?

Merhaba
Ben de aynı durumu yaşadım bir sene oluyor. Boş gebelik olmuş . Çok küçük bir ihtimal belki geç döllenme olmuştur

Sıkmayın canınızı ben de çok üzülmüştüm belli olmaz geç döllenme olduysa belki 1 hafta sonra görünür.

Stres yapılacak bı durum yok normal gelişimi böyle 7-8de görürsün inşallah, bana da vajinalde baktı hicbirsey yok demişti şimdi 14.hafta oldu, vakti var daha anlık gelisiyorlar iki gün sonra gitsen belki bebeği görür kalp atışını görmezsin üç gün sonra gitsen kalbini hafif duyarsın ya da kalp titreşimleri görür anca, stres yapma gelişimleri böyle oluyor boş falan diye düşünme

Arkadaşlar bugün ilk muayeneye gittim keseyi gördü karından ultrasonla. Bebek görünmedi vajinal bakalım dedi idrarını yap gel dedi yapıp tekrar gittim tekrar vajinal ultrasonla baktı yine bebek görünmedi 1 hafta sonra yine gel dedi. Son adet 19 kasım. Var mı aynı durumu yaşayanlar?
Benim ilk gebeliğim çift yumurta ikiziydi ilk ultrasona 6+2 de girmiştim. Biri 16mm biri 20mm di ikisinde de bebek görünmemişti. Tecrubesiz olduğumdan mıdır nedir hiç dert etmemiştim doktorum da gayet iyi 10 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi. Gitdim ikisinin de kalp atışını duydum. Sende stres yapmamaya çalış lütfen

İnşallah benim de öyle olur teşekkür ederim
Benim ilk gebeliğim çift yumurta ikiziydi ilk ultrasona 6+2 de girmiştim. Biri 16mm biri 20mm di ikisinde de bebek görünmemişti. Tecrubesiz olduğumdan mıdır nedir hiç dert etmemiştim doktorum da gayet iyi 10 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi. Gitdim ikisinin de kalp atışını duydum. Sende stres yapmamaya çalış lütfen

Back
X